Caravana Romanii au talent opreste vineri, 9 septembrie, la Craiova!

Caravana Romanii au talent opreste vineri, 9 septembrie, la Craiova!

Caravana Romanii au talent a oprit ieri la Brasov, unde sute de persoane au ales sa-si prezinte aptitudinile. 

Siguri pe ei sau plini de emotii, concurenti cu varste cuprinse intre 5 si 77 de ani au venit la preselectii hotarati sa demonstreze ca merita sa mearga mai departe in competitie spre titlul de cel mai talentat roman.
 

Toti cei inscrisi s-au bazat pe talentul lor si au avut reprezentatii surprinzatoare, dornici sa ajunga pe scena talentului in sezonul sapte al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent.

Momente de canto, arte martiale, dans, pictura, actorie, magie, stand-up comedy, beatbox, art bartending, jonglerie, dar si multe altele au fost prezentate duminica la preselectiile de la Brasov. 


Noi talente autentice aşteapta sa fie descoperite in perioada urmatoare şi in Craiova, Timisoara, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca si Chisinau.


Urmatoarea oprire a caravanei va fi vineri, 9 septembrie la Craiova, la hotel Ramada Plaza, unde oltenii sunt asteptati in numar cat mai mare, incepand cu ora 10:00, sa arate ca sunt pregatiti sa urce pe scena talentului si sa fie aplaudati de o tara intreaga.

Ai incredere in talentul tau! Urmareste-ti visul si traieste spectacolul vietii tale! si tu poti ajunge pe cea mai iubita scena din Romania, trebuie doar sa indraznesti sa uimesti o tara intreaga! Ai curajul de a pasi pe scena care schimba destine si vino la preselectiile pentru noul sezon Romanii au talent!

Inscrierile pentru cel de-al saptelea sezon Romanii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt asteptati sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din tara.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni