• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Caravana "Romanii au Talent" a ajuns la Iasi. De ce surpriza a avut parte Andra cand a vazut concurentii

Caravana "Romanii au Talent" a ajuns la Iasi. De ce surpriza a avut parte Andra cand a vazut concurentii

Caravana "Romanii au Talent" a ajuns la Iasi. De ce surpriza a avut parte Andra cand a vazut concurentii

Dupa ce a strabatut tara in lung si in lat, Caravana Romanii au Talent a ajuns la Iasi, acolo unde au loc ultimele preselectii din tara.

Sute de oameni din toata Moldova cu talente nebanuite au venit sa-si incerce norocul si sa-i convinga pe cei patru jurati, ca merita un loc in concurs. Printre ei s-au numarat si foarte multi talentati din Republica Moldova.

Juratii au recunoscut ca le va fi foarte greu cand va veni timpul sa elimine dintre concurenti. Inca de la preselectii, multe numere i-au incantat si le-au trecut in etapa urmatoare.

Andra: "Culmea, de la o preselectie la alta gasim talente noi. Ma gandesc ca dupa atatea sezoane ce poate sa mai vina? Iata, raman surprinsa la fiecare preselectie."

Andi Moisescu: "Nu-mi dau seama daca e din princina aerului, pozitionarea geografica, poate e apa altfel aici, dar in orice caz, e o zona binecuvantata din punct de vedere a talentului."

Mihaelei i-a ramas gandul la cativa concureti care vor reprezenta Republica Moldova.

Mihaela Radulescu: "Era cat pe ce sa mai folosesc odata butonul auriu - stiu ca n-am voie - dar spun ca a fost un moment in care as fi apasat cu drag butonul. E bine pana aici, imi place, avem continut, avem talente."

Smiley: "Am gasit foarte multe talente, foarte multi oameni frumosi, talentati, moldovenii, in general, au un fel de a ne primi cu mult talent si multa caldura."

Pavel Bartos: "Da, da. Si daca lui Smiley i se pare, eu pot sa spun ca e o certitudine, asa este."

Cei care au dar special sunt asteptati si duminica la Casa de Cultura din Iasi, sa participe la preselectii - de la ora 12:00, dar si de la ora 18:00. Oricine are o sansa sa intre in cursa pentru marele premiu de 120 de mii de euro.

Va fi pus in joc si un premiu de originalitate, in valoare de 10 mii de euo. Andi Moisescu, Andra, Mihaela Radulescu si Florin Calinescu vor decide cine merita sa mearga in etapa urmatoare. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni