• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Mie mi-e imposibil sa fiu rational acum. Sunt emotional, stiu". Vezi dansul care l-a facut pe Andi sa spuna asta la "Romanii au talent"

"Mie mi-e imposibil sa fiu rational acum. Sunt emotional, stiu". Vezi dansul care l-a facut pe Andi sa spuna asta la "Romanii au talent"

"Mie mi-e imposibil sa fiu rational acum. Sunt emotional, stiu". Vezi dansul care l-a facut pe Andi sa spuna asta la "Romanii au talent"

Show-ul este si pe Voyo.ro.

Entuziasmul cu care isi urmeaza pasiunea pentru step i-a impresionat profund pe cei trei jurati de la "Romanii au talent".

Reprezentatia Cameliei Duta, tanara de 32 de ani care lucreaza si traieste in vestiarul unui service auto din Iasi, l-a facut pe Andi Moisescu sa exclame: "Sunt realmente impresionat de caz in sine. As vrea sa te incurajez in continuare sa investesti tot ce poti in pasiunea ta (..) Cred ca uneori puterea exemplului e mai importanta".

Vezi ACUM a patra editie de "Romanii au talent", pe Voyo.ro.

Te simti talentat? Inscrie-te in urmatorul sezon "Romanii au talent"


"Puteti sa-mi spuneti ce vreti, mie mi-e imposibil sa fiu rational acum. Sunt emotional, stiu", a mai spus el, inainte sa-si dea acceptul ca numarul Cameliei sa mearga in etapa urmatoare.

Astfel, Camelia va merge mai departe in concurs cu 3 de "Da".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni