• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • O mai stii pe Camelia Duta, dansatoarea de step care a emotionat o tara intreaga cu povestea sa? Uite ce a facut, la un an de la participarea la "Romanii au talent"

O mai stii pe Camelia Duta, dansatoarea de step care a emotionat o tara intreaga cu povestea sa? Uite ce a facut, la un an de la participarea la "Romanii au talent"

O mai stii pe Camelia Duta, dansatoarea de step care a emotionat o tara intreaga cu povestea sa? Uite ce a facut, la un an de la participarea la "Romanii au talent"

Dansatoarea de step de la "Romanii au talent", Camelia Duta, a facut tot ce este omenste posibil pentru a-si indeplini visul. S-a imprumutat de bani sa isi cumpere pantofi de step, dar acum are in sfarsit motive sa zambeasca. 

In urma cu o luna, fosta concurenta era mandra nevoie mare, deoarece de Ziua Indragostitilor a tinut primul spectacol din viata sa. Emotiile au fost cat casa, dar odata ce a vazut reactia publicului tot tracul i-a disparut.

“Pe 14 februarie am avut un spectacol intr-un club, fara melodie, ca sa inteleaga omul ca pot sa bat si singura. Acapella si ceva Michael Jackson, ambele le-am invatat de pe Youtube”, a declarat Camelia Duta. Ea a mai adaugat ca mai avea un pic sa planga cand a vazut ca toti s-au ridicat in picioare cand a inceput sa danseze.

Nu pierde o noua editie "Romanii au talent", vineri, de la 20.30, pe ProTV.

Cu o copilarie petrecuta la orfelinat si o viata dusa in saracie, Camelia Duta a avut un singur lucru de pret toata viata ei: pantofii de step cu ajutorul carora a uimit la Romanii au Talent!

Din cauza problemelor mari cu banii, si-a vandut insa pantofii!

Dar, desi se confrunta cu din ce in ce mai multe probleme, vineri, de la ora 16:00, La Maruta, o asteapta...o alta lume in dar! Vineri, intr-o editie speciala, Maruta va arata ca viata bate filmul pentru oamenii care raman oameni orice s-ar intampla!

Vezi aici cum a dansat Camelia de Ziua Indragostitilor

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni