Brio Sonores au lansat videoclipul piesei "Christmas Story" - VIDEO

Brio Sonores au lansat videoclipul piesei "Christmas Story" - VIDEO

Formatia Brio Sonores s-a infiintat in anul 2009, in cadrul Seminarului Teologic "Sfintii Trei Ierarhi" de pe langa Manastirea Zabriceni, initial fiind un cor bisericesc.

Colectivul a avut o evolutie calma pana in in anul 2013, cand a inceput sa abordeze genul pop-opera, de atunci a inceput sa cunoasca un mare succes, evoluind in orice tipuri de evenimente. Au participat la diferite concursuri si festivaluri nationale si internationale.

La formare a participat fiecare membru in parte, muncind si sacrificind in aceeasi masura timp si resurse pentru dezvoltarea "Brio Sonores".

Grupul Brio Sonores a castigat in anul 2014 cea de-a patra editie a show-ului "Romanii au talent". Pe langa titlu, cei 8 tenori din Moldova au primit si 120.000 de euro.

Acum, membriii formatiei au lansat piesa si videoclipul "Christmas Story". 

"> este un proiect la care am lucrat mult. Productia muzicala a fost cea care ne-a luat cel mai mult timp, pentru ca am investit foarte mult in calitatea sound-ului, s-a lucrat mult timp cu unii dintre cei mai buni instrumentisti moldoveni, ca produsul final sa fie unul ce se poate ridica la standardele europene, si anume – live instrumental recording. > este o dedicatie tuturor oamenilor dragi pe care ii iubim si pretuim pentru ca fac parte din viata noastra, este un indemn ca sa ne intalnim mai des cu parintii nostril, care ne asteapta mereu acasa si, nu in ultimul rand, sa avem grija si de cei care sunt mai tristi ca noi, pentru ca, >",  au spus membrii trupei Brio Sonores.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni