Beniamin Dumbravan si Aeros continua lupta pentru marele premiu la Romanii au talent!

Beniamin Dumbravan si Aeros continua lupta pentru marele premiu la Romanii au talent!

Bucuria si emotia au cuprins vineri seara intreaga tara prin momentele fascinante prezentate in cea de-a patra semifinala LIVE Romanii au talent! 

Concurentii au fost determinati sa dea tot ce au mai bun pe scena, juratii au analizat atent fiecare reprezentatie si au comentat obiectiv numerele puse in scena de cei zece semifinalisti, iar Smiley si Pavel Bartos au asigurat voia buna si le-au adus telespectatorilor foarte multa energie si vitalitate.

A patra semifinala Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 9.9 puncte de rating si 32% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.8 puncte de rating si 15.6% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:35, peste 2.3 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Vineri, telespectatorii au ales urmatorii doi finalisti ai sezonului #7epic. Beniamin Dumbravan si Aeros continua lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman, iar cel de-al patrulea candidat la premiul de originalitate de 10.000 de euro este Aeros, decizia fiind in totalitate a juriului.

Pe langa reprezentatiile celor zece semifinalisi, telespectatorii au avut parte si de doua momente speciale aduse pe scena de membrii grupului Free Balance si trupa Vama. Narine si Igor, membrii Free Balance, au prezentat un numar de acrobatie, dans si echilibristica si au uluit publicul inca o data publicul cu talentul lor desavarsit, iar Vama a cantat in premiera melodia Cure K, inclusa pe viitorul album al trupei, care va fi lansat in aceasta toamna la Sala Polivalenta.




Semifinalisti carismatici au prezentat momente extraordinare

Corul Unison Stars, grupul care iubeste sa cante si sa se joace cu muzica pe care o face, a reusit si in semifinale sa experimenteze noi moduri de exprimare artistica, distrandu-se si ducand muzica corala la un alt nivel. Ei au ales sa cante Sapte vai si-o vale adanca intr-un mod inedit, au umplut scena de culoarea iilor romanesti si a vocilor contopite perfect intr-una. ”Imi place spiritul acestei gasti fantastice, niste oameni frumosi reusesc o performanta uluitoare, grozavi ati fost!”, a spus Mihaela, iar Andra a continuat: ”Acestor oameni minunati le multumesc, mi-au schimbat perceptia despre cor. Nu mai e nimic plictisitor.”.

Dumitru Mardari, supranumit si Mitraliera de cuvinte, rapperul pentru care respiratia nu e la fel de importanta ca viteza cu care rosteste cuvintele, a cucerit iremediabil publicul cu spectacolul sau logoreic, sustinut exemplar si de baletul Romanii au talent foarte bine pregatit si o scenografie impecabila. Dumitru a realizat si un record mondial de 150-200 de cuvinte in mai putin de un minut. ”M-am gandit la un nume de scena pentru tine, HASHTAG, esti tot un ritm.”, a spus Andi, iar Florin a continuat: ”Am putea acum sa citim Bogdan Petriceicu Hashtag. Esti genial, ai combustia necesara, iti doresc sa accezi in finala!”.

Erika Doni, micuta concurenta de 12 ani si 1.30 metri, dar cu un talent urias, a pregatit pentru semifinala un numar impresionant de dans, prin care a reusit sa-si demonstreze evolutia spectaculoasa de la preselectii si pana acum. Ea a ales o varianta jazz a piesei Feel Good Inc. ca suport melodic al miscarilor sale precise si armonioase, iar baletul si proiectiile au ajutat ca spectacolul sa fie complet, perfect, emotionant. ”Ce am vazut asta seara e o poveste, ai spus o poveste cap-coada prin expresivitate, cu emotie. Ma bucur pentru alegerea ta, sunt fericita ca ai crescut tu in ochii tai. Talentul tau asta e, poti sa fabrici emotii.”, i-a spus Mihaela.

Miruna Dascalu a reusit sa ridice juriul in picioare prin interpretarea fara pata a ariei Il dolce suono din opera Lucia de Lammermoor. Luminile, proiectiile complexe si scenografia au plasat-o pe Miruna in decorul filmului Al cincilea element, au ajutat-o sa creeze un moment complex, demn de semifinala, care a transpus publicul si juriul in alte dimensiuni. Incantata de acest moment, Andra a spus: ”Ai aratat foarte frumos, ai inteles exact despre ce e vorba in emisiunea asta.”, iar Florin a continuat: ”Femeile o sa iti spuna intotdeauna ca esti talentata, eu iti spun ca esti si frumoasa.”.

Beatrice Smit si Robert Dumbrava au creat impreuna un moment emotionant de dans contemporan combinat cu elemente de dans sportiv pe melodia Floare de nu ma uita, s-au completat si au trait drama unei povesti de dragoste printr-o coregrafie spectaculoasa. Desi au primit si critici din partea juriului, ei au reusit sa duca pana la capat un moment frumos si emotionant. ”Piesa mi s-a parut interesanta, esti o aparitie foarte curioasa pentru mine, ceva intre Celine Dion si Adela Popescu. Un numar reusit, zic eu.”, a spus Florin, iar Andi a completat: ”Fusion: acest mix intre un dans sportiv si condimente adaugate peste.”.

Urmatorul semifinalist e fericit ca toata Romania il cunoaste si ca a revenit pe scena talentului pentru a incanta telespectatorii cu talentul lui formidabil. Gabriel Nebunu si-a inceput momentul cu o doina si a continuat cu o batuta din Moldova, alaturi de el pe scena fiind si baletul Romanii au talent. Vocea lui Gabriel a rasunat in intreaga sala, iar pofta lui de viata si bucuria lui au incantat publicul. ”E o pofta de viata pe malul celalalt, din care ar trebui sa luam si noi. Se vede in fiecare clipa ca-ti place la nebunie ceea ce faci, iar asta e cel mai important pe scena.”, a spus Andi Moisescu.

Coco si-a exprimat vineri seara trairile prin dans. Concurenta a adus pe scena o reprezentatie fascinanta de dans contemporan si i-a avut alaturi de ea pe membrii baletului emisiunii. Un moment plin de dramatism, emotie, expresivitate si trairi intense, care au fost aplaudate indelung. ”Ai avut momentul tau de stat drept in fata lumii, ai avut momentul tau de a spune . Asta trebuie sa vada in tine toti cei care sunt ca tine. Cel mai fain este cand esti tu insati mandra de tine. Esti un dansator si un creator de emotie cum rar am vazut. Esti intr-o framantare continua. Tu stii cine esti, tu stii ce vrei! Bravo, Coco!”, a spus Mihaela Radulescu.

Dima Belinski a reinterpretat Ciocarlia la pian si a realizat o improvizatie de zile mari pe scena talentului. Dima a demonstrat ca este un artist desavarsit, a cantat si la caval, iar band-ul emisiunii l-a sutinut in permanenta si a imbinat perfect sunetele de saxofon sau trompeta cu cele aduse pe scena de concurent. Impreuna au reusit o punere in scena fabuloasa a intregului moment. ”A fost asa de fain, deliciu, cel mai bun desert! A fost exact pe gustul meu. As vota sa mergi in finala, stiu sigur ca ai avea ce sa ne arati!”, a spus Andra.

Baietii din grupul Aeros au plutit pe scena Romanii au talent. Cei patru concurenti au prezentat un moment extraordinar de gimnastica aerobica, in care au introdus elemente de dans si au cucerit publicul cu talentul lor formidabil, dar si cu carisma lor de neegalat. ”Dragii mie, nu stiu ce o sa faceti cu 120.000 de mii de euro, treaba voastra. Sunteti foarte, foarte aproape sa ramaneti in aer. E o chestie de zile sau de saptamani si intr-o zi o sa infrangeti gravitatia. Copii, de departe aveti fete de castigatori!”, le-a spus Florin Calinecu.

Cea de-a patra semifinala LIVE Romanii au talent a fost incheiata epic de catre Beniamin Dumbravan. In etapa preselectiilor, concurentul l-a convins pe Florin Calinescu sa apese butonul auriu pentru el, iar vineri seara a facut o inca demonstratie de talent autentic. A jucat rolul lui Pinocchio, personaj pe care l-a adus in zilele noastre prin beatbox. Momentul lui Beni a fost sustinut pe scena de membrii baletului emisiunii si impreuna au creat un numar electrizant, plin de umor, aplaudat de public secunde in sir. ”Ai fost neasteptat de simpatic. Foarte dragut momentul tau. Nu m-am gandit ca poti face un moment de umor din beatbox. Tu ai ceva special in tine. Ai tu ceva al tau pus deoparte.”, a spus Andi Moisescu.

Preferatul publicului din cea de-a patra semifinala a sezonului #7epic Romanii au talent a fost Beniamin Dumbravan, care continua competitia si lupta pentru marele premiu si titlul de cel mai talentat roman. Pentru alegerea celui de-al doilea finalist al serii, Andi, Mihaela, Andra si Florin au avut de luat o decizie dificila si au fost nevoiti sa aleaga dintre vocile fabuloase ale membrilor Corului Unison Stars si acrobatiile fascinante prezentate de membrii grupului Aeros. Andi si Mihaela au ales gimnastica aerobica si au mizat pe Aeros, iar Andra si Florin au mizat pe Unison Stars. Decizia finala a apartinut tot publicului, iar locul doi in urma voturilor trimise de acestia a mers in marea finala. Astfel, grupul Aeros continua competitia.

A patra semifinala LIVE Romanii au talent a umplut casele telespectatorilor cu energie, emotie, vibratie, frumusete, culoare, pasiune si foarte mult talent autentic.

Vinerea viitoare, de la 20:30, romanii sunt asteptati sa-si sustina eroii, sa-si voteze favoritii si sa urmareasca un spectacol unic, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Eroii cuceresc Romania LIVE!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni