Bebe Cotimanis, juratul transant si plin de umor de la Romanii au talent

Bebe Cotimanis, juratul transant si plin de umor de la Romanii au talent

Cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, a inceput vinerea trecuta in forta cu un decor spectaculos, talente diverse, reguli noi, momente care au starnit hohote de ras si un juriu nou format din Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis.

Bebe Cotimanis s-a alaturat echipei juriului in acest sezon si si-a gasit imediat locul in show-ul talentelor. El este vocea care te bantuie, te zguduie, te infioara si, in acelasi timp, te emotioneaza. Este juratul transant, imprevizibil, spumos, cu o experienta incredibila de scena si de viata. Bebe reuseste sa trateze fiecare moment cu foarte mult calm si umor, fiind scurt si la obiect atunci cand isi da verdictul. El reuseste sa le dea siguranta concurentilor in momentul in care urca pe scena, motivandu-i sa-si atinga potentialul maxim. Apreciaza intotdeauna talentul autentic si dorinta concurentilor de afirmare, insa nu tolereaza obraznicia, pe care uneori o trateaza in stilul sau caracteristic, cu mult umor.

In prima editie a celui de-al cincilea sezon Romanii au talent, Bebe Cotimanis a reusit sa surprinda publicul prin emotiile transmise in momentele sensibile prezentate pe scena. Printre momentele care au reusit sa-l impresioneze pe jurat a fost si cel al micutei Dina Monica Stanciulete, care a cantat impecabil la violoncel, Bebe exclamand: “Nu dau eu un verdict, sufletul meu da un verdict, DA din tot sufletul!”. 

Un alt moment pentru care votul sau a fost un DA hotarat a fost cel prezentat de ansamblul folcloric Comorile Neamtului. Cu zambetul pe buze si plin de umor, Bebe i-a spus unei fetite care facea parte din grupul folcloric ce a umplut scena de la Romanii au talent: “Bibilica mica de 4 ani, daca te intreaba cineva de cat timp dansezi, sa-i spui ca de 4 ani si 9 luni, ca si mama ta dansa.” Momentul a fost unul savuros, starnind hohote de ras in sala. 

Noul jurat de la Romanii au talent s-a remarcat si prin reactiile si comentariile sale acide atunci cand concurenti mai putin talentati au venit in fata juriului. “E cam devreme sa deveniti lebede. Sa nu faceti turneu la Viena ca e foarte periculos.” le-a spus Bebe celor doi baieti veniti la preselectii imbracati in femei, cu scopul de a prezenta un numar atipic de cancan. 

O doamna in varsta s-a prezentat in fata juriului cu un dans in stilul Shakirei, care a fost indelung comentat, primind 3 de NU in final si un DA din partea lui Bebe, care a spus razand: “Va multumim pentru spectacolul pe care ni l-ati oferit! Atat este comentariul meu!” Doamna s-a retras de pe scena, iar publicul a ramas cu zambetul pe buze.

Pe Bebe Cotimanis telespectatorii il pot urmari in fiecare vineri, de la ora 20:30, alaturi de colegii sai de juriu – Andra, Andi Moisescu si Mihaela Radulescu – si de gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, in cel mai iubit talent-show, Romanii au talent, numai la PRO TV.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni