Banatul si-a prezentat ieri talentele autentice in cadrul preselectiilor "Romanii au talent"

Banatul si-a prezentat ieri talentele autentice in cadrul preselectiilor "Romanii au talent"

Dupa succesul de la Brasov, a venit randul Timisoarei sa demonstreze ca Romanii au talent! Ieri, sute de oameni au ales sa-si prezinte talentul in cadrul caravanei care a ajuns in orasul de pe Bega.

Hotarati sau plini de emotii, tineri sau trecuti de prima tinerete, concurentii au venit ieri la preselectii plini de voie buna si decisi sa demonstreze ca merita sa mearga mai departe in competitie spre titlul de cel mai talentat roman.

Momentele prezentate in cadrul caravanei Romanii au talent de la Timisoara au fost diverse, iar preselectiile de aici nu au adunat doar timisoreni, ci si locuitori ai localitatilor limitrofe. Toti cei inscrisi s-au bazat pe talentul lor, iar varsta nu a fost o piedica pentru niciunul dintre ei. De la copii de 5 ani, pana la persoane trecute de 80 de ani, toti au avut reprezentatii surprinzatoare, care vor putea fi urmarite de telespectatori in cel de-al saselea sezon Romanii au talent.

Momente de magie, canto, free runing, actorie, beatbox, dans body popper, gimnastica ritmica, dans tematic egiptean, acrobatii la bara, percutie, flair bartending, balet, passo doble, saxofon, nai, constructii din bete de chibrit, toate au fost prezentate ieri la preselectiile de la Timisoara.

Noi talente autentice asteapta sa fie descoperite in perioada urmatoare si in celelalte orase in care caravana se va opri.

Caravana Romanii au talent continua vineri, 9 octombrie la Oradea, la hotel Ramada, fiind urmata de Cluj-Napoca pe 11 octombrie la hotel Golden Tulip Ana Dome, Chisinau pe 20 octombrie la hotel Codru, Craiova, pe 28 octombrie, la Casa de Cultura a Studentilor. Ultima oprire a caravanei va fi la Iasi, pe 4 noiembrie, iar preselectiile vor avea loc la hotel Unirea. Toate auditiile din cele cinci orase vor incepe la ora 09:00.

Cel de-al saselea sezon Romanii au talent invita participantii sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din tara.

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile Romanii au talent si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului de 2.000 de euro.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni