• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Auditiile s-au incheiat, show-urile live "Romanii au talent" sunt gata sa inceapa! ASTAZI, de la 20:30, la ProTV

Auditiile s-au incheiat, show-urile live "Romanii au talent" sunt gata sa inceapa! ASTAZI, de la 20:30, la ProTV

Auditiile s-au incheiat, show-urile live "Romanii au talent" sunt gata sa inceapa! ASTAZI, de la 20:30, la ProTV

Incepand cu 8 mai, toti ochii sunt pe semifinalele Romanii au talent!

Astazi, de la 20:30, va avea loc primul show live al celui de-al cincilea sezon Romanii au talent! Juriul format din Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis este gata sa vada evolutiile primilor 12 semifinalisti. Vor fi in total 5 semifinale, care vor prezenta cate 12 concurenti. In finala show-ului vor ajunge 3 concurenti din fiecare semifinala: doi alesi de public si unul ales de catre jurati, dintre concurentii clasati pe locurile 3 si 4 in preferintele celor care voteaza.

Astazi, intr-un decor spectaculos, primii 12 semifinalisti isi vor prezenta momentele cu care isi propun sa impresioneze atat juratii, cat si telespectatorii, care vor contribui in direct la jurizarea acestora. Votul telespectatorilor este cel care duce eroii mai departe, in finala! 

Telespectatorii vor avea parte diseara de momente diverse, care vor surprinde prin complexitatea lor. Vom avea parte de unul dintre cele mai bune dansuri contemporane prezentate pe scena de la Romanii au talent, de un dans ucrainian autentic, de acrobatii uluitoare care vor tine cu sufletul la gura audienta, muzica populara, rock sau instrumentala, interpretate formidabil, un numar exceptional de magie si un belly dance executat cu foarte multa pasiune.

Surprizele nu se opresc aici. Smiley va urca pe scena impreuna cu band-ul sau pentru a canta cea mai noua piesa, Oarecare, iar trupa Phoenix, impreuna cu fostul finalist Romanii au talent, Andrei Cerbu, va incinge atmosfera in sala cu interpretarea unor melodii rock. 

Primii 12 concurenti in lupta pentru titlul de erou national

Dupa ce in auditii, Mihail Chistol si Vasili Truscov au prezentat un numar de jonglerii cu greutati, reusind sa impresioneze juratii, astazi cei doi vor veni pe scena cu un moment spectaculos, prin care isi doresc sa surprinda telespectatorii.

Bordea Alexandru si Oana Zara au venit la preselectii timizi, dar cu un talent urias. Dansul contemporan prezentat de cei doi a sensibilizat audienta si a smuls ropote de aplauze. Diseara, in prima semifinala Romanii au talent a celui de-al cincilea sezon, cei doi concurenti vor avea o prestatie de exceptie, presarata cu multe surprize.

Traian Constantin a uimit juriul, dar si publicul, cu interpretarea uimitoare la pian a melodiei Ballade pour Adeline. Concurentul vine in prima semifinala cu forte proaspete, increzator si dornic sa demonstreze ca merita sa se afle printre finalisti. Diseara vom vedea un nou moment gandit si pus in scena de Traian, o poveste emotionanta si plina de sensibilitate.

Dupa ce in timpul preselectiilor a uimit cu indemanarea sa, dar si cu concentrarea de care a dat dovada, Mihai Nicu Chistol va veni vinerea aceasta cu foarte multa ambitie si dornic sa faca un spectacol nemaiintalnit, punand in scena un numar de acrobatie completat cu elemente spectaculoase.

Membrii grupului Dragoi Band au cucerit scena cu momentul pe care l-au prezentat la preselectii. Au reusit sa creeze un moment memorabil si au smuls ropote de aplauze din partea tuturor celor prezenti in sala. Pentru semifinale, ei pregatesc o surpriza de proportii si vor face tot posibilul sa aduca voia buna in casele tuturor romanilor.

Unul dintre cei mai buni magicieni prezenti pe scena de la Romanii au talent este tanarul Razvan Iovite. El a surprins juratii in etapa preselectiilor si le-a demonstrat ca talentul sau merita sa mearga mai departe. Cu Razvan ne vom revedea vinerea aceasta si ii vom putea aprecia live talentul.

Ion Barbu a reusit inca de la primele acorduri ale melodiei interpretate la preselectii sa o convinga pe Andra ca este talentat si ca merita un loc direct in semifinale. Jurata a fost impresionata de calitatile vocale ale tanarului, asa ca, a apasat golden buzz-ul si l-a adus pe acesta direct in semifinala. Ion Barbu ne va surprinde si astazi cu talentul sau si cu spectacolul din jurul acestuia.

Membrii trupei de improvizatie Obligo au adus pe scena de la Romanii au talent un moment de exceptie. Numarul prezentat de cei cinci baieti a starnit reactii incredibile si a adus zambetul pe buzele tuturor celor prezenti in sala. Juratii au apreciat momentul trupei si au decis ca merita sa mearga in semifinale, unde sa surprinda inca o data telespectatorii cu un moment autentic de improvizatie.

Funny jumpers au reusit sa creeze la preselectii un moment extrem de amuzant, combinat cu elemente dificile de acrobatie. Au fost siguri pe ei si au executat perfect toate salturile, facand dintr-un numar obisnuit de acrobatie un adevarat spectacol, cu care ne vom reintalni vinerea aceasta in prima semifinala Romanii au talent.  

Maria Cristina Girloiu a adus pe scena de la Romanii au talent un numar de belly dance plin de senzualitate, cu care a cucerit publicul, dar si juratii. Aparitia si prestatia sa au obtinut laude si aplauze indelungi, iar concurenta este pregatita de prima semifinala pentru a-si demonstra inca o data talentul.

Momentul prezentat la auditii de Ansamblul Kolomeika a fost unul plin de bucurie, pe care cei 33 de membri au reusit sa o transmita si juriului, dar si lui Smiley si Pavel, care au dansat in culise pe ritmuri ucrainiene. Concurentii au ridicat sala in picioare cu prestatia lor si au adus multa voie buna si energie. Diseara, de la 20:30, ei vor aduce in casele romanilor un moment spectaculos, cu care isi doresc sa ajunga in finala competitiei.

La numai 9 ani Nicoleta Iancu a impresionat juriul in momentul in care a interpretat exceptional o doina. Concurenta a declarat ca viata ei este reprezentata de cantecul popular si a reusit sa le faca pielea de gaina Andrei si lui Pavel. In prima semifinala, ne vom reintalni cu Nicoleta Iancu si un moment incarcat de emotie pregatit de ea.

Etapa semifinalelor Romanii au talent va debuta diseara, de la 20:30, intr-un decor spectaculos, care se aliniaza celor folosite in versiunile din Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii, in care concurentii isi vor prezenta momentele spectaculoase. 

Telespectatorii sunt asteptati incepand de vinerea aceasta sa-si sustina eroii si sa voteze favoritii pentru titlul de cel mai talentat roman.  

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni