• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Au rezolvat cuburile Rubik in timp record. Ce s-a intamplat la final l-a lasat pe Andi Moisescu fara cuvinte - VIDEO

Au rezolvat cuburile Rubik in timp record. Ce s-a intamplat la final l-a lasat pe Andi Moisescu fara cuvinte - VIDEO

Au rezolvat cuburile Rubik in timp record. Ce s-a intamplat la final l-a lasat pe Andi Moisescu fara cuvinte - VIDEO

Cei trei baieti care formeaza grupul Speed Cubing l-au determinat la auditii pe Andi Moisescu sa apese butonul auriu si sa-i trimita astfel direct in semifinale. 

Prezenti in cea de-a patra Semifinala a emisiunea "Romanii au talent", cei trei concurenti - Cristian Antoniu Leana, Martin Fronescu, Flavian Glont - au prezentat un moment complex de rezolvare a celebrului cub , in care i-au implicat si pe cei patru jurati.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Cei trei concurenti s-au intors pe scena de la "Romanii au talent" cu un moment mult mai complex decat cel executat in preselectii, pe care l-au realizat in echipa. Pe una dintre mesele amplasate pe scena au fost asezate sase cuburi numerotate de la 1 la 6, amestecate diferit.

Juriul a fost rugat sa isi aleaga cate doua cuburi Rubik, pe care ulterior le-au repartizat cate unui concurent. Apoi cei patru jurati au fost rugati sa aleaga o directie: stanga sau dreapta. Dupa ce acest detaliu a fost stabilit, baietii si-au inceput numarul, iar ce au reusit ei sa faca a depasit orice asteptare. 

Momentul lor a fost urmarit cu mare interes de Andi Moisescu, mai ales ca la diferite intervale de timp mesele aflate in fata concurentilor au fost schimbate intre ele.

Finalul momentului a fost de-a dreptul spectacolos, Andi Moisescu fiind principalul vizat. Juratul a avut parte de o surpriza care l-a flatat peste masura. 

Speedcubing-ul este un hobby international care tinde spre a deveni chiar un sport. El inseamna rezolvarea rapida a cubului Rubik si a puzzle-urilor asemanatoare. Pe plan international exista zeci de competitii in fiecare luna in diverse colturi ale lumii, iar din 2 in 2 ani se organizeaza Campionate Mondiale si Europene. Proba principala este cubul Rubik, unde se fac 5 rezolvari si cea mai buna medie castiga, dar exista si alte variatii ale acestei jucarii si care se regasesc ca probe oficiale la aceste campionate.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni