Au intrat pe scena si au asteptat sa se stinga luminile. Ce s-a intamplat apoi e fascinant - VIDEO

Au intrat pe scena si au asteptat sa se stinga luminile. Ce s-a intamplat apoi e fascinant - VIDEO

Grupul UDI i-a lasat fara cuvinte pe cei patru membri ai juriului de la "Britain's Got Talent". Cei noua componenti ai trupei de dansatori au venit tocmai din Siberia pentru a urca pe scena celebrului show. 

Membrii grupului UDI detin o scoala de dans pentru copiii fara posibilitati materiale, iar pasiunea lor pentru dans depaseste orice limita. Dansatorii au lasat fara cuvinte juriul de la "Britain's Got Talent", momentul fiind unul dintre cele mai spectaculoase  acte artistice puse in scena in cadrul preselectiilor din acest an.

Citeste si: Romanii care i-au cucerit pe juratii de la "Britain's Got Talent". Dansul lor a fost aplaudat la scena deschisa 

Prestatia celor de la UDI a inceput dupa ce toate luminile din sala au fost stinse, captand astfel atentia intregii audiente. Ce a urmat apoi este fascinant: folosind costume fluorescente, dansatorii au oferit un spectacol de zile mari. 

"Am ramas fara cuvinte. A fost uimitor", a declarat Amanda Holden, in timp ce David Walliams a declarat ca prestatia dansatorilor a depasit orice asteptare. "Am spus-o intotdeauna - aici cautam acel ceva pe care nu l-am vazut anterior la >", a mai adaugat acesta.   

Urmareste si o reprezentatie de zile mari:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni