• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Au ghicit numerele la loto. Juratii de la America's Got Talent au ramas fara cuvinte cand au vazut ce fac ei pe scena

Au ghicit numerele la loto. Juratii de la America's Got Talent au ramas fara cuvinte cand au vazut ce fac ei pe scena

Au ghicit numerele la loto. Juratii de la America's Got Talent au ramas fara cuvinte cand au vazut ce fac ei pe scena

David si Leeman sunt doi barbati in varsta de 27 si 29 de ani, de meserie magicieni care au reusit sa cucereasca juratii de America's Got Talent cu numarul lor de magie.

Dupa ce au reusit sa convinga publicul ca trebuie sa ajunga in topul celor 12 finalisti, numarul magicienilor de aseara i-a lasat pe toti fara cuvinte.

Fiecare membru al juriul a fost nevoit sa alega cate un balon de pe scena si sa spuna un numar la intamplare intre 1 si 99. David si Leeman su scris numerele juratilor pe un panou aflat langa ei pe scena, iar in singurul balon care a ramas neales se afla un bilet la loto.

Howard, unul dintre cei mai exigenti jurati, a fost cel care a razuit biletul si a descoperit ca toate numerele alese de ei erau trecute pe bilet, cu exceptia celui spus de el.

Ce a urmat a fost de-a dreptul spectaculos. Pe spatele biletului era scris un mesaj care spunea ca trebuie ca cei doi magicieni sa isi dea hainele jos, iar pe spatele camasilor lor este ceva scris. Numai numarului lui Howard a fost o eroare, iar atunci publicul s-a ridicat in picioare, au inceput ropote de aplauze, iar juratii au ramas fara cuvinte. 

Popor talentat sa nu zici ca nu te-am anuntat! Au inceput inscrierile pentru noul sezon Romanii au talent si avem nevoie de tine!

 

Scoate-ti talentul din casa si inscrie-te aici. In sezonul 5 TU esti eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni