• PRO TV
  • Au facut publicul sa rada, sa danseze si sa aplaude puternic! Grupul de la Got Talent Portugal care a primit golden buzz

Au facut publicul sa rada, sa danseze si sa aplaude puternic! Grupul de la Got Talent Portugal care a primit golden buzz

Au facut publicul sa rada, sa danseze si sa aplaude puternic! Grupul de la Got Talent Portugal care a primit golden buzz

Sunt 5 si se numesc Funkymonkeyz, iar prestatia lor de la Got Talent Portugal i-a facut pe jurati sa se ridice in picioare si sa aplaude. Desi la prima vedere par a avea un numar bazat pe umor, cei 5 barbati au venit la preselectii pentru a dansa.

Au facut un colaj cu muzica dansanta si au lasat pe toata lumea cu gura cascata. Nici publicul si nici juratii nu se asteptau la miscarile pe care cei 5 barbati din grupul Funkymonkeyz le-au aratat.

Incepand cu "Watch out for this", de la Major Lazer, pana la "Can't feel my face" de la The Weeknd, tinerii au folosit o serie de melodii numai bune pentru a inveseli atmosfera din sala de auditii.

In finalul dansului pe care l-au avut, juratii s-au ridicat in picioare si i-au aplaudat, iar Sofia Escobar le-a oferit cel mai mare privilegiu: i-a trimis direct in finala.

Concurentii au sarit in sus de bucurie, la propriu, in momentul in care au realizat ca ei sunt cei care au primit "golden buzz".

Vezi dansul plin de energie al celor de la Funkymonkeyz:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni