Asta e vestea pe care o asteptai de un an. A mai ramas o singura zi pana incepe

Asta e vestea pe care o asteptai de un an. A mai ramas o singura zi pana incepe

Din 15 februarie, cel mai tare show din Romania revine la ProTV.

Talente dintre cele mai neasteptate sunt pe cale sa fie dezvaluite in fata publicului si a celor 3 jurati incepand din 15 februarie, cand ProTV difuzeaza prima editie a emisiunii care a revolutionat nu doar show-urile de televiziune, ci si cifrele de audienta.

Dupa ce au strabatut intreaga tara in cautarea noilor legende autohtone Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu recunosc ca nu se mai asteptau la asa ceva. Nu e usor sa mai fii luat prin surprindere dupa ce ai vazut atatea lucruri, insa cei trei au declarat ca romanii mai au inca foarte multe lucruri de aratat.

“De-a lungul celor doua sezoane de pana acum am vazut talente de tot felul si chiar imi era greu sa imi imaginez ce mai poate urma. In acest sezon am vazut talente si numere pe care nici macar nu mi le-as fi inchipuit, iar surprizele au fost extraordinare!”, a declarat Mihai Petre.

La sfirsitul acestui sezon, un alt concurent va intra in posesia marelui premiu de 120.000 de euro si se va putea mindri cu titlul de “cel mai talentat roman”. Cine va fi norocosul care se va alatura cistigatorilor Adrian Tutu si Cristian Gog, telespectatorii vor putea hotari la finalul celui de-al treilea sezon. Pina atunci iata ce-au facut intre timp cistigatorii primele sezoane ale emisiunii “Romanii au talent”!

Esti gata sa-ti cunosti eroii? Vineri, 15 februarie, la ProTV incepe al treilea sezon al show-ului "Romanii au talent".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni