Aseară, peste 3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul suprem de la Românii au talent!

Aseară, peste 3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul suprem de la Românii au talent!

Spectacolul a continuat și în această săptămână la Românii au talent. Concurenții au pregătit momente de magie, dans contemporan, rap, teatru de păpuși, canto sau acrobații și au impresionat publicul cu talentul lor. 

Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu au urmărit fiecare concurent și, chiar dacă nu au fost întotdeauna pe aceeași lungime de undă, au apreciat curajul acestora de a performa în fața unei țări întregi. 

Citește și: Anton Joseph, poveste emoționantă de viață: ”Mama din Irlanda îmi cânta când eram mic”

Aseară, cea de-a 13-a ediție Românii au talent a fost lider incontestabil de audiență pe toate segmentele de public. În rândul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 15.8 puncte de rating și 43.7% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea cifre de 4 ori mai mici, cu 3.7 puncte de rating și 10.3 % share. 

La nivel național, pe întreaga durată de difuzare, peste 3 milioane de români au urmărit, minut cu minut, talentul suprem. În minutul de aur de la ora 22:41, aproape 3.7 milioane de telespectatori urmăreau cel mai urmărit show de divertisment din țară, Românii au talent.

Alexandru Păun, Andrei Șerpoi și Andreea Lefter, Angela Bîtlan, Anton Joseph, Bianca Patrichi, Diana Dumitreasa, Diana Maria Matinca, Emma Lixandru, Fitness Dance Crew, Melina Druță și Ștefan Rizea împreună cu Vlad Nicodim Anghel au fost cei care au primit din partea juraților 3 sau 4 de DA.

Sezonul #9suprem continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție plină de talent și emoție!

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni