• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Are doar 12 ani si a reusit sa aduca lacrimi in ochii juriului. Ce a facut pe scena va ramane in istoria show-ului

Are doar 12 ani si a reusit sa aduca lacrimi in ochii juriului. Ce a facut pe scena va ramane in istoria show-ului

Are doar 12 ani si a reusit sa aduca lacrimi in ochii juriului. Ce a facut pe scena va ramane in istoria show-ului

Pedro Martinez are 12 ani si este posesorul unei voci senzationale. Baietelul a participat in prima runda a preselectiilor Got Talent Espana, unde a reusit sa emotioneze intreaga audienta cu timbrul vocal pe care il poseda.

Pedro a pasit emotionat in fata celor patru membrii ai juriului, dar timiditatea a disparut imediat atunci cand a inceput sa cante. Pentru aceasta etapa a show-ului, baietelul a ales sa interpreteze piesa "Quédate conmigo", compozitie muzicale pe care Pastora Soler a cantat-o la Eurovision. Vocea puternica a pustiului de doar 12 ani a emotionat atat audienta, cat si juratii. Acestia l-au ascultat fascinati si s-au minunat de stapanirea de sine a micutului. 

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Spre finalul piesei, cateva persoane din public au izbucnit in lacrimi, lucru care a fost vizibil si pe chipul unora dintre membrii juriului. 

Ca spectacolul sa fie complet, Pedro a rugat-o pe Edurne sa vina alaturi de el pe scena pentru a canta impreuna single-ul "Amanecer". Momentul a facut deliciul celor prezenti si i-a convins pe toti ca pustiul din fata lor are toate sansele sa se numere printre finalistii sezonului Got Talent Espana 2016. 

Cu siguranta, momentul pus in scena de Pedro va ramane in istoria show-ului avand in vedere ca pustiul-minune a primit si "Golden Buzz" din partea lui Jesus Vasquez. Astfel, Pedro Martinez ajunge in Semifinala emisunii si are toate sansele sa se numere printre finalisti. 


Romanii au talent - VINERI de la 20:30, numai la PROTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni