Andra si Mihaela Radulescu, despre tinutele de la filmarile pentru sezonul opt Romanii au talent

Andra si Mihaela Radulescu, despre tinutele de la filmarile pentru sezonul opt Romanii au talent

Pe 16 februarie, de la 20:30, incepe sezonul opt Romanii au talent, iar cele doua jurate, Andra si Mihaela Radulescu, au ales si de data aceasta tinute spectaculoase, care li se potrivesc perfect si in care radiaza. 

Daca Andra are in acest sezon un stil clasic with a twist, cu multe elemente fresh si cateva accente glamour, Mihaela a abordat in general stilul rock, dar a optat si pentru tinute cu influente din anii ’20, ’50 sau ’60. 

De regula, nu port orice doar de dragul trendurilor. In primul rand, imi doresc sa ma simt bine in hainele pe care le port. Desigur, imi place sa arat bine, pentru ca si fanii mei isi doresc sa ma vada de fiecare data altfel. La preselectiile pentru sezonul opt Romanii au talent am avut tinute diferite, toate foarte frumoase, m-am simtit foarte bine in ele, iar acest lucru s-a vazut si s-a simtit. Si colegii din productie au fost incantati de vestimentatia mea, la fel si echipa mea.”, a declarat Andra.






Mihaela Radulescu a spus despre stilul vestimentar pe care l-a avut la filmarile pentru sezonul opt Romanii au talent: ”Intotdeauna incerc sa nu ma gandesc la vreun fashion statement. Anul acesta sunt rock in foarte multe ipostaze, dar am ales si momente in care m-am intors in timp in diverse epoci care-mi plac. Anii ’50, ’60 si chiar ’20, dar doar cu influente din aceste perioade, bineinteles. Am incercat mereu sa raman asa cum sunt. Nu incerc sa ma transform in vreun personaj, nici sa fiu victima a ultimelor trenduri din moda. Incerc sa nu uit cine sunt, ce-mi place cu adevarat si cum ma simt eu bine.”.



Vezi mai multe imagini in Galeria FOTO!


Incepand din 16 februarie, in fiecare vineri seara, talentul autentic va intra in casele romanilor prin intermediul show-ului suprem, Romanii au talent!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni