• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra si Mara Pruna, fosta concurenta de la "Romanii au talent", au lansat videoclipul piesei "Sweet Dreams" - VIDEO

Andra si Mara Pruna, fosta concurenta de la "Romanii au talent", au lansat videoclipul piesei "Sweet Dreams" - VIDEO

Andra si Mara Pruna, fosta concurenta de la "Romanii au talent", au lansat videoclipul piesei "Sweet Dreams" - VIDEO

Andra si Mara Pruna, fosta concurenta de la "Romanii au talent", au lansat piesa si videoclipul "Sweet Dreams".

Mara Pruna este un copil extrem de talentat, cu o poveste de viata emotionanta. Finalista de la "Romanii au talent" are 15 ani si locuieste in Cluj Napoca. La varsta de doi ani a fost diagnosticata cu autism infantil. Ulterior, diagnosticul s-a transformat in Sindrom Asperger – tot o afectiune din sfera autismului. 

Au fost ani de munca, de eforturi supraomenesti atat din partea ei, cat si din partea familiei. Pe toata perioada gradinitei si in primii ani de scoala, Mara a urmat un program strict, individualizat, de terapie, un program zilnic de socializare alaturi de fratele ei si copiii din vecinatate, in paralel cu studiul muzicii. 

Citeste si: Andra, imagini de vis din vacanta. S-a fotografiat alaturi de Catalin Maruta si a publicat imaginea pe internet

Pas cu pas, Mara a invatat sa exprime ceea ce simte, sa comunice cu cei din jur, sa se joace si, mai ales, sa cante si sa compuna.


Piesa "Sweet Dreams" a fost interpretata de Mara in cadrul preselectiillor "Romanii au talent", iar momentul sau a fost unul cu adevarat emotionant.  

Vocea calda a fetei si versurile emotionate au fost elementele cheie ale unei reprezentatii pe care cei prezenti nu o vor uita prea curand. 

"Te felicit! Ai o sensibilitate aparte in voce", a spus Andra

Florin Calinescu a fost si el incantat de talentul fetei cu potential: "Daca ai avut necazuri si muzica te-a ajutat sa stai in lumina, sa ramai in lumina si sa nu te intorci niciodata inapoi", i-a transmis acesta Marei. 

Acum, dupa incheierea show-ului "Romanii au talent", Mara a lansat alaturi de Andra o reinterpretare a piesei "Sweet Dreams", dar si un videoclip. 

"Mara Pruna a urcat pe scena pentru ca a crezut in talentul ei si a reusit sa demonstreze ca poate sa transmita un mesaj sensibil: asta ii da titlul de artist adevarat. Am facut un duet cu ea si sper sa va placa, amandoua am pus suflet in piesa si in mesajul ei. Pentru ca toti meritam sa ni se indeplineasca visele", a declarat Andra despre colaborarea cu Mara Pruna

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni