• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra si fiica sa, Eva Ioana Maria, intr-o imagine adorabila. Cum arata micuta imbracata in prima ei rochita

Andra si fiica sa, Eva Ioana Maria, intr-o imagine adorabila. Cum arata micuta imbracata in prima ei rochita

Andra si fiica sa, Eva Ioana Maria, intr-o imagine adorabila. Cum arata micuta imbracata in prima ei rochita

De cand au devenit parinti pentru a doua oara, frumoasa Andra si prezentatorul tv Catalin Maruta nu-si mai incap in piele de bucurie.

Andra si Catalin Maruta au devenit pe 23 iulie parintii unei fetite de nota 10. "Bine ai venit Eva Maria Ioana - 3,630 kilograme si 50 centimetri - nota 10! Mamica este foarte bine si va multumim pentru gandurile frumoase!", a anuntat in acel moment Catalin Maruta pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: Bindi Irwin, fiica Vanatorului de Crocodili, s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cine e si cum arata iubitul ei

Dupa nasterea micutei Eva Ioana Maria, Andra a continuat sa isi tina fanii la curent cu evolutia fetitei. Astfel, cantareata a posta cateva fotografii in care apare si bebelusul. Recent, artista le-a prezentat prietenilor sai virtuali a imagine cu micuta sa si cu prima ei rochita. Portretul de familie este adorabil, iar admiratorii s-au grabit sa o complimenteze pe proaspata mamica. 

In fotografie, Andra a afisat un look natural. Complet nemachiata, necoafata si imbracata lejer, artista zambeste larg in fata obiectivului camerei de fotografiat. Cantareata se numara printre putinele artiste din Romania care nu se sfiesc sa apara complet naturale. Si nici nu ar avea de ce. Andra se poate mandri cu un ten curat, lipsit de imperfectiuni si un zambet perfect.

Prima noastra rochita. ❤️ Eu si Eva va pupam!

Posted by Andra on Tuesday, August 4, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni