Andra si David Bisbal urca maine pe scena de la Romanii au talent cu cel mai nou single, Without you!

Andra si David Bisbal urca maine pe scena de la Romanii au talent cu cel mai nou single, Without you!

Maine, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de un show formidabil in cea de-a patra semifinala LIVE Romanii au talent! Concurentii sunt gata sa incante publicul cu momente pline de originalitate si creativitate, juratii sunt nerabdatori sa vada reprezentatii uimitoare, iar Smiley si Pavel Bartos vor aduce distractia in casele tuturor romanilor.

Sergiu Chirila, Aurora Toma, Cristian Pestritu, Gabor Orban-Barra, Catalin Vlad, Mirela si George Spinu, Fratii Adrian, Lifestyle, Resciebelle Santiago, Luminita Lupu, Alexandru Lica si Flagrant vor urca maine pe scena talentului si vor face tot posibilul sa obtina cele mai multe voturi din partea publicului si sa mearga in marea finala.

Tot maine seara, romanii vor avea parte de surprize de proportii. Yeva Shiyanova, finalista celui de-al cincilea sezon Romanii au talent, va prezenta un dans senzual, plin de pasiune cu care va cuceri inca o data publicul. 

Vinerea aceasta, jurata Andra va lansa clipul ultimului single, Without you, pe care il canta impreuna cu celebrul cantaret David Bisbal, la ora 18:00, pe canalul ei de Youtube, dar si in emisiunea La Maruta de maine, unde telespectatorii pot urmari, timp de o ora, si un material exclusiv de la filmarea videoclipului.

Andra si David Bisbal vor canta impreuna, pentru prima data pe o scena, melodia Without you, la Romanii au talent, in cea de-a patra semifinala a show-ului. Cei doi promit sa le aduca romanilor un moment senzational si un spectacol memorabil. 

"L-am invitat pe David in Romania pentru a lansa piesa cu un show deosebit si m-am gandit ca scena de la Romanii au talent este cel mai potrivit loc pentru asta. Oamenii au asteptari mari de la performerii de pe aceasta scena, iar noi o sa le depasim, va promit.", a spus Andra.

"Am venit special in Romania sa lansam piesa care sper sa fie hit-ul verii 2016 in toata lumea. Andra are o voce incredibila si sunt sigur ca show-ul de vineri seara va fi spectaculos.", a declarat David Bisbal.

Romanii sunt asteptati vineri, de la 20:30, sa fie alaturi de cei 12 semifinalisti Romanii au talent, sa-si voteze favoritii, care vor merge in marea finala si vor intra in lupta pentru titlul de cel mai talentat roman, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni