• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra si Concertino pregatesc momente spectaculoase pentru cea de-a doua semifinala LIVE Romanii au talent

Andra si Concertino pregatesc momente spectaculoase pentru cea de-a doua semifinala LIVE Romanii au talent

Andra si Concertino pregatesc momente spectaculoase pentru cea de-a doua semifinala LIVE Romanii au talent

VINERI, de la 20:30, telespectatorii vor urmari, in cea de-a doua semifinala LIVE Romanii au talent, un spectacol extraordinar creat de cei 12 concurenti, care au pregatit momente speciale, pentru a convinge publicul si juratii ca merita sa ajunga in marea finala si sa intre in lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro. Tot maine, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu vor alege cel de-al doilea candidat la premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro.

Andra Gogan, Remus Mihai, Florin Zgavardici si Constantin Bardan, Roro, Eduard Stoica, Lucia Badut, HHF, Ionut Scripcaru, Anisia Gafton, Romafest, Robert Fratila si Nadia Budurusi vor urca inca o data pe scena talentului, isi vor prezenta numerele pline de emotie, pasiune, forta, efervescenta si vor crea un show memorabil.

Telespectatorii vor avea parte si de doua surprize in cea de-a doua editie LIVE a celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent. Finalisti si candidati ai premiului de originalitate in sezonul cinci, membrii trupei Concertino vor incanta maine publicul cu un moment extraordinar.

Andra va parasi masa juriului pentru cateva minute si va urca pe scena, pentru a canta alaturi de trupa sa cea mai noua melodie, Iubirea schimba tot, care se bucura de un succes rasunator. Piesa a strans aproape 20 de milioane de vizualizari pe Youtube, iar jurata le-a pregatit fanilor ei si o surpriza, o varianta in limba engleza, pe care o va lansa weekend-ul acesta. ”Maine voi trai emotiile concurentilor direct de pe scena Romanii au talent, unde voi canta, impreuna cu band-ul meu, cel mai nou single, Iubirea schimba tot. Este un moment pe care il astept cu nerabdare si imi doresc ca toti cei care vor fi alaturi de noi maine seara sa se bucure de aceasta surpriza.”, a spus Andra.

Romanii sunt asteptati vineri, de la 20:30, numai la PROTV, sa fie alaturi de cei 12 semifinalisti Romanii au talent si sa-si voteze favoritii, care vor merge in mare finala si vor intra in lupta pentru titlul de cel mai talentat roman!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni