Andra si Catalin Maruta sunt in culmea fericirii: Maruta Jr. a venit pe lume!

Andra si Catalin Maruta sunt in culmea fericirii: Maruta Jr. a venit pe lume!

Ziua de 16 martie este cu siguranta una dintre cele mai fericite pentru Andra si Catalin Maruta. Cei doi au devenit parinti in aceasta dimineata, cand s-a nascut David, primul lor bebelus. Mostenitorul aMarutelor a venit pe lume “cu talent” in jurul orei 10.30, la maternitatea Regina Maria, si a primit nota 10: David are 3,760 kg si 54 de cm si este deja vedeta familiei.

Este una dintre cele mai fericite zile din viata mea”, recunoaste Catalin Maruta, care aproape ca nu isi mai gaseste cuvintele de fericire. ”Nu am crezut niciodata ca pot exista astfel de sentimente, ca poti simti o bucurie atat de mare. Cand mi-am vazut pentru prima oara copilul si l-am luat in brate am simtit ca mi se inmoaie picioarele. Este un sentiment de nedescris”, a adaugat emotionat prezentatorul emisiunii ”Happy Hour” de la Pro Tv.

Atat bebelusul, cat si proaspata mamica se simt foarte bine. Toti prietenii si colegii s-au bucurat alaturi de fericitii parintii, iar colegii de la “Happy Hour” i-au pregatit deja lui Catalin Maruta surprize la care nici nu viseaza pentru editia de diseara, prima pe care o va prezenta in calitate de tatic!

David este primul copil al familiei Maruta, insa Andra si Catalin au declarat in repetate randuri ca isi doresc mai multi copii. Cei doi s-au casatorit in 2008, pe 23 august, la Tg. Jiu, chiar de ziua Andrei.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni