Andra si-a ales favoritul la preselectiile Romanii au talent de la Chisinau!

Andra si-a ales favoritul la preselectiile Romanii au talent de la Chisinau!

Weekend-ul acesta a fost unul plin de talent autentic moldovenesc. Juriul Romanii au talent s-a deplasat la Chisinau, unde a gasit sute de oameni dornici sa intre in concurs si sa castige. Originalitatea si creativitatea au pus stapanire pe oras in timpul preselectiilor pentru noul sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii.

Sute de aspiranti la ravnitul titlu s-au prezentat sambata si duminica la Teatrul de opera si balet din Chisinau, plini de emotie, entuziasm si siguri pe ei, mandri de talentele care-i recomanda. Participantii au impresionat juriul si au insistat de fiecare data sa arate ca sunt cei mai buni si ca merita sa mearga în etapa urmatoare.

Inca din prima zi a preselectiilor, Andra a ramas profund impresionata de unul dintre concurenti, astfel ca a apasat golden buzz-ul si l-a trimis pe acesta direct in semifinala. Publicul a reactionat pozitiv la decizia ei, iar sala plina s-a ridicat in picioare aplaudand alegerea.

Ca si in anii precedenti si anul acesta Republica Moldova a aratat ca are cu ce se mandri. Oameni cu talente din ce in ce mai diverse au fost descoperiti si au primit pe rand DA-uri din partea juratilor Romanii au talent: Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis.

 

De la muzicieni de exceptie sau lautari, la dans contemporan si balet, de la actori sau luptatori de arte martiale la numere incredibile de beatbox, instrumentisti sau magicieni, toti au fost prezenti sambata si duminica la Chisinau. 

Editia a cincea “Romanii au talent” invita participantii sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase.

 

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile “Romanii au talent” si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat, il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.

Romanii au talent – Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni