• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra, incantata de obiceiurile de Martisor. Care sunt cele mai dragi martisoare primite de jurata de la "Romanii au talent"

Andra, incantata de obiceiurile de Martisor. Care sunt cele mai dragi martisoare primite de jurata de la "Romanii au talent"

Andra, incantata de obiceiurile de Martisor. Care sunt cele mai dragi martisoare primite de jurata de la "Romanii au talent"

Care a fost primul martisor pe care l-ai primit si de la cine?

Daca-mi aduc bine aminte, primul martisor l-am primit chiar de la parintii mei, fiindca eram mica si vedeam la alta lume martisoare, imi doream sa port si eu asa ceva, desi poate pe vremea aia nu intelegeam bine simbolul. Dar ma bucurau mult, pareau niste jucarii ciudate si frumoase.

 

Sotul tau obisnuieste sa-ti aduca martisoare?

Pai, daca n-ar obisnui, ar mai fi sotul meu? :)). Sigur ca-mi aduce martisor in fiecare an. Si, pe langa martisorul clasic, cu snur alb-rosu, imi aduce si cadouri pe post de martisoare. In primul rand flori, dar si alte lucrusoare care-mi plac mie.

 

Acum mai porti martisoare?

Da, chiar port martisoare, as minti sa spun ca umblu cu douazeci de martisoare in piept, cum se purta pe vremuri (tineti minte cum le purtau profesoarele noastre...), dar macar cate unul port - cel putin intre 1 si 8 martie, cam asa...

 

S-a intamplat vreodata sa dai martisoare baietilor, cand erai mai mica?

 Cred ca mi s-a intamplat prin clasele primare sa dau martisoare baietilor, atunci tin minte ca aveam obiceiuri frumoase, practic toata clasa dadea martisoare, faceam schimb intre noi, ne bucuram si le pastram!

 

Mai pastrezi si acum martisoarele pe care le-ai primit de-a lungul timpului?

Nu pe toate, le-am mai pierdut, dar pe cele care au insemnat cu adevarat ceva pentru mine le-am pastrat. Imi dau seama imediat cand un martisor e daruit din inima, dupa indelungi perioade de gandire, si cand e oferit formal. M-au impresionat multe martisoare primite, de-a lungul timpului, tocmai pentru ca se vedea clar, persoana care mi le daruise stia ce ma reprezinta.

 

Care iti sunt cele mai dragi martisoare?

Cele care transmit ceva mai mult decat se obisnuieste, cele care ma definesc si mi se potrivesc, cum spuneam si mai devreme. Pastrez inca martisoare primite, de-a lungul anilor, de la parintii si fratii mei, dar si pe cele de la sotul meu le pastrez cu sfintenie. Ma fac sa ma simt iubita, femeile au nevoie de asta, poate mai mult decat barbatii.

 

Daruiesti si tu, la randul tau, martisoare, mamei tale, surorilor, soacrei?

Sigur ca da, n-am sarit peste niciun an, daruiesc cu drag martisoare si cadouri, mamei, soacrei mele, surorilor mele. Bine, pe langa simbolurile cu snur, obisnuiesc sa pun si cadouri, cum va spuneam, lucruri despre care stiu ca si le doresc sau le plac.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni