Andra, o mamica frumoasa si fericita. Cum arata artista pe vremea cand era insarcinata cu micutul David

Andra, o mamica frumoasa si fericita. Cum arata artista pe vremea cand era insarcinata cu micutul David

Andra si Catalin Maruta au anuntat recent ca micutul David va avea o surioara, jurata de la "Romanii au talent" fiind insarcinata in luna a cincea.

"Sunt foarte fericita! In iulie, fiul meu, David, va primi cel mai frumos cadou: o surioara! Am plans de fericire cand am vazut ecografia si am aflat ca voi avea o fetita. Si, mai ales ca vestea am primit-o de ziua lui Catalin. Nu indrazneam sa sper, dar tot ce imi doresc e sa fie un copil sanatos", a declarat Andra.

VINERI si DUMINICA, de la 20:30, la PROTV ai doua editii "Romanii au talent"!

Baietelul Andrei si al lui Catalin Maruta este incantat sa devina fratior mai mare. David este nerabdator sa isi cunoasca surioara, al carei nume va fi cu siguranta Maria sau Ioana. Parintii mai au cateva variante in gand pentru al doilea nume, cum ar fi Eva, Ana sau Alma, pe care le vor lua in calcul la momentul potrivit.

Aflata in cea de-a cincea luna de sarcina, Andra arata minunat. Frumoasa cantareata radiaza de fericire si declara ca totul decurge ca la carte.



Daca in prezent jurata de la "Romanii au talent" isi incanta fanii cu noi imagini in care apare cu burtica de graviduta, noi va prezentam cateva fotografii realizate in anul 2010, atunci cand Andra era insarcinata cu micutul David. Imaginile sunt realizate in platoul emisiunii prezentate de Catalin Maruta si o prezinta pe artista in diferite stadii ale sarcinii.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni