• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra, Mihaela, Andi si Florin devin caprioare si lei, iar Smiley si Pavel Bartos tigri, vineri, la Romanii au talent!

Andra, Mihaela, Andi si Florin devin caprioare si lei, iar Smiley si Pavel Bartos tigri, vineri, la Romanii au talent!

Andra, Mihaela, Andi si Florin devin caprioare si lei, iar Smiley si Pavel Bartos tigri, vineri, la Romanii au talent!

Bucuria, energia, talentul autentic prezentat in cele mai diverse forme, exuberata, nonconformismul si vitalitatea vor fi aduse la Romanii au talent in editia 7 a sezonului #7epic!

Juratii Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu isi vor exersa cunostintele de limba rusa, vor canta si vor dansa atat in pauze, cat si in timpul reprezentatiilor de pe scena, iar Smiley si Pavel vor avea atitudine rock, vor interpreta o melodie la... maturi si se vor implica in unele dintre momentele concurentilor.

Doi concurenti, sot si sotie, vor face o demonstratie de precizie, curaj si forta si vor soca juriul cu un numar extrem de periculos, insa vor transmite bucurie si emotie facand un spectacol unic pe scena. ”Barbatul este baza, femeia se sprijina pe el in toate felurile, ea tinteste, ea ocheste, ea trage, ea alege, ea decide... ”, va fi concluzia lui Florin Calinescu, iar Mihaela va continua: ”El... incaseaza!”. 

Un domn trecut de prima tinerete le va face complimente Andrei si Mihaelei! ”Doamne, frumoase sunteti! Ca doua caprioare sunteti! Acum sa nu credeti ca cei doi domni sunt ca doi tapi... sunt ca doi lei care cauta caprioare. Smiley si Pavel sunt tigri, cum se baga una, cum sunt pe ea.”. Dialectul folosit de concurent ii va pune in incurcatura pe jurati, dar se vor stradui sa inteleaga tot ce va spune astfel incat sa nu le scape niciun detaliu. Concurentul le va da o reteta pentru a accelera cresterea... daca nu in inaltime, macar in urechi, si ii va face o marturisire lui Florin: ”Sa stiti ca va simpatizez foarte mult. Sunteti mai tacut de cand v-a iesit capul prin par.”.

Sebastian revine a saptea oara pe scena talentului si se declara concurent pe viata la Romanii au talent! Si nu revine oricum, ci mai indragostit ca niciodata! Si-a intalnit iubirea in microbuz si o va prezenta vineri intregii tari, insa inainte de toate va dori sa fie prezentat ca un superstar de catre Smiley si Pavel. Coplesit de bucurie si emotie, Sebastian va lua pe loc si o decizie care ii poate schimba viata: o va cere de sotie pe aleasa lui. Daca femeia va accepta si cum se va incheia momentul plin de romantism, vom vedea vinerea aceasta, de la 20:30, la Romanii au talent!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni