• PRO TV
  • Andra, dovada ca poate fi sexy intr-o simpla pereche de pantaloni. Cum arata tinuta care a impresionat publicul

Andra, dovada ca poate fi sexy intr-o simpla pereche de pantaloni. Cum arata tinuta care a impresionat publicul

Andra, dovada ca poate fi sexy intr-o simpla pereche de pantaloni. Cum arata tinuta care a impresionat publicul

O noua zi, o noua imagine care starneste admiratia fanilor. Andra reuseste sa isi impresioneze prietenii de pe retelele de socializare cu fiecare fotografie pe care o posteaza.

Considerata una dintre cele mai talentate artiste din Romania, Andra a cucerit publicul atat cu vocea sa speciala, cat si cu aspectul sau fizic. Frumoasa cantareata este posesoarea unei siluete de invidiat, iar tinutele pe care alege sa le poarte atunci cand apare in emisiuni televizate sau la evenimente mondene scot si ele in evindeta acest lucru.

Atunci cand se fotografiaza imbracata in rochii scurte si decoltate, Andra face furori pe internet, complimentele venite din partea fanilor fiind numeroase. Recent, vedeta a demonstrat ca poate fi la fel de sexy si atunci cand poarta o simpla pereche de pantaloni negri.

Citeste si: A lansat primul album la 14 ani si de atunci se bucura de un succes rasunator. Cum s-a transformat Andra de-a lungul timpului - GALERIE FOTO

Andra a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie prin care le aminteste fanilor ca trebuie sa zambeasca, iar mesajul a fost insotit si de o fotografie in care artista arata fabulos. Fanii s-au grabit sa o complimenteze si i-au transmis ca atunci cand o privesc "se incarca cu energie pozitiva".

Imaginea si mesajul Andrei au primit peste 17 000 de like-uri, semn ca prietenii virtuali ai vedetei sunt devotati si aprecieaza orice postare facuta de idolul lor.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni