• PRO TV
  • Andra despre trupa Ballance: “Ma bucur ca am nascut acum doua saptamani, pentru ca mi-ati dat asa niste emotii” VIDEO

Andra despre trupa Ballance: “Ma bucur ca am nascut acum doua saptamani, pentru ca mi-ati dat asa niste emotii” VIDEO

Andra despre trupa Ballance: “Ma bucur ca am nascut acum doua saptamani, pentru ca mi-ati dat asa niste emotii” VIDEO

Pana cand a fost prezentat la “Romanii au talent”, de numarul de acrobatie a celor doi gimnasti de la trupa Balance s-au bucurat doar calatorii de pe vasele de croaziera. Acum, au incantat milioane de telespectatori si au ajuns, in urma voturilor prin sms, in finala. In plus, toti cei trei membri ai juriului i-au coplesit cu aprecierile si admiratia lor.  

Trupa Ballance este o trupa de talie internationala si trebuie sa ramana acolo unde le este locul, adica in tara”, spunea Mihai Petre, imediat cum i-a vazut pe cei doi acrobati la preselectii.

Dupa prestatia lor din prima semifinala, gimnastii de la trupa Ballance au fost aplaudati frenetic, iar juriul s-a intrecut in aprecieri.

Andra i-a aplaudat in picioare pe gimnastii de la trupa Balance si le-a spus: “Ma bucur ca am nascut acum doua saptamanii, pentru ca mi-ati dat asa niste emotii. Publicul va admira si va iubeste. La fel si eu! Jos palaria!"

Andi Moisescu: “Au moment in care pare pentru ei G nu mai este egal cu 9,8 m secunde la patrat. Mihai a spus ca locul vostru este aici si nu vreau s ail contrazic, pentru ca este seful meu in acest juriu, dar va doresc din toata inima sa colindati lumea aintreaga sis a-I aratati de ce sunteti in stare”.



Mihai Petre:
“As fi bucuros ca romanii si Romania sa va dea in continuare motive sa va intoarceti, pentru ca dupa parerea mea sunteti doi sportive de talie mondiala, sunteti unul dintre numerele mele favorite”.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni