• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra, despre Bruno Icobet. Ce spune membra juriului de la "Romanii au talent" despre marele castigator de anul acesta

Andra, despre Bruno Icobet. Ce spune membra juriului de la "Romanii au talent" despre marele castigator de anul acesta

Andra, despre Bruno Icobet. Ce spune membra juriului de la "Romanii au talent" despre marele castigator de anul acesta

Andra a avut numai cuvinte de lauda si incurajare pentru dresorul Bruno Icobet, marele castigator "Romanii au talent" 2013.

"Ma tot gandesc la finala de la 'Romanii au talent'. A fost foarte frumos si vreau sa-i transmit si eu lui Bruno toate felicitarile. As vrea ca el sa-si urmeze mai departe visul. Sa nu renunte", i-a transmis Andra lui Bruno Icobet.

"De fapt, sunt sigura ca nu va renunta, pentru ca este un luptator, un om care stie sa-si valorifice sperantele. Veti mai auzi de el. Pana atunci, ii doresc sa stie sa-si foloseasca si faima, si premiul in scopuri frumoase. Si ii multumesc personal pentru show-ul pe care ni l-a oferit", a continuat ea.

Poti revedea acum marea finala in intregime pe Voyo.ro.

Bruno Icobet a simtit multa bucurie in momentul in care si-a auzit strigat numele de castigator al celui mai tare show din Romania. Intrebat daca s-a asteptat vreo clipa sa cistige aceasta competitie, Bruno Icobet a declarat: 

"M-am asteptat, in momentul in care am iesit pe locul intai in semifinale stiam ca am sa fac o figura foarte buna in finala. Dar nu m-am asteptat ca fetita sa intre in calduri, ceea ce i-a bulversat pe baieti, i-a dat peste cap. Ganditi-va ca am intrat pe scena, in direct, cu cea mai mare audienta posibila din Romania cu doi masculi si o femela in calduri. A fost o nebunie!", a marturisit acesta imediat dupa incheierea show-ului. 

"Ii iubesc enorm le-a transmis la finalul serii castigatorul marelui premiu de 120.000 de euro tuturor celor care i-au votat, celor care au facut posibil ca visul lui sa devina realitate. "Ei - cateii au facut asta, nu eu" a tinut sa sublinieze Bruno la final, incantat de cateii sai atat de inteligenti si ascultatori.

Intrebat ce va face in continuare, Bruno Icobet a marturisit ca abia asteapta sa merga impreuna cu ei la competitii. "Si voi face de acum incolo exact ce am promis: voi invata oamenii ce inseamna acest sport." In ceea ce priveste premiul obtinut, Bruno Icobet isi propune sa-l ajute pe fiul sau  sa aiba un start mai  bun in viata decat al sau si sa continue ce a inceput alaturi de cateii Blue, Jaysi Ozzy.

Catelul Blue va putea fi vazut in toamna, la ProTV in cel de-al patrulea sezon al serialului "Las Fierbinti". Regizorul si producatorul serialului l-au remarcat pe Blue, astfel ca l-au si chemat pe platourile de filmare. Ce va face acesta in super serialul "Las Fierbinti", telespectatorii vor descoperi in sezonul cu numarul patru, incepand din aceasta toamna.

Vezi aici cele mai importante momente VIDEO din finala "Romanii au talent"


Bruno Icobet si cei trei caini ai sai: Blue, Ozzy si Jay.



Cel mai tare concurs al verii! Castiga o experienta de MasterChef in Italia. Foodstory.ro te trimite la cursuri de gatit in valoare de 5.000 de euro! Detalii aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni