Andra, cu parul scurt si carliontat. Cum arata jurata de la "Romanii au talent" cu acest gen de coafura

Andra, cu parul scurt si carliontat. Cum arata jurata de la "Romanii au talent" cu acest gen de coafura

Andra reuseste sa isi surprinda fanii cu aparitii imprecabile, vedeta acordand o atentie deosebita aspectului fizic atunci cand este invitata in cadrul emisiunilor televizate si la evenimente mondene.

Cand vine vorba despre coafuri, Andra opteaza in general pentru bucle lejere, insa nu se fereste sa adopte si look-uri ceva mai rebele. Frumoasa cantareata a publicat pe contul sau de Facebook o imagine in care apare cu parul complet carliontat.

Buclele voluminoase o prind extrem de bine pe jurata de la "Romanii au talent", iar fanii au observat si ei acest lucru. Vedeta a primit o multime de complimente din partea admiratorilor sai, carora le-a urat "sa aiba o zi frumoasa".

Fara urma de indoiala, Andra se numara printre cele mai iubite cantarete din Romania, iar acest lucru este demonstrat de numarul mare de fani care ii urmaresc activitatea pe retelele de socializare si care participa la toate concertele sustinute de artista.

Fotorafia publicata de Andra a strans peste 10 000 de like-uri, semn ca aceasta coafura a fost pe placul prietenilor virtuali ai vedetei.    

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni