Andra, conectata la internet in permanenta: nu-i lipsesc din geanta iPhonul si iPadul VIDEO

Andra, conectata la internet in permanenta: nu-i lipsesc din geanta iPhonul si iPadul VIDEO

Andra care face parte din juriul emisiunii "Romanii au talent" este foarte activa pe internet si asta mai ales pentru a tine legatura cu fanii ei. Atat pe pagina ei de Facebook, cat si pe site-ul personal, cantareata comunica in permanenta cu fanii ei si ii tine la curent cu tot ce i se intampla.

Chiar daca nu este o impatimita a gadgeturilor, Andra recunoaste ca are doua telefoane, dintre care unul este Iphone. In plus, are un Ipad primit cadou de la sotul ei.

“Folosesc iPhonul pentru internet, de asta l-am si luat, plus ca are ecranul foarte mare si pozele se vad foarte bine. Il folosesc si ca ipod, pentru muzica”.
, ne-a marturisit cantareata.

Ea recunoaste ca telefonul conectat la internet este absolut folositor: “Telefonul este o necesitate, mai ales pentru oamenii foarte ocupati, care au mereu treburi de rezolvat si mailuri de citit”.

Cat despre diferentele dintre iPhone si Blackberry, Andra le-a incercat pe amandoua si a fost multumita in aceeasi masura de ele: “Sunt foarte multumita de iPhone, am avut si Blackberry la un moment dat, dar a aparut iPhonul nou si am vrut sa-l incerc. Dar imi plac amandoua, nu pot sa fac nicio diferenta intre ele. Amandoua sunt foarte bune”.

Cantareata inca tine minte primul ei telefon, mai ales pentru ca l-a primit cadou de la fratele ei: “Eram in clasa a opta sau a noua, era un Nokia si eram extrem de incantata, mai ales ca singurul din casa care avea mobil pana atunci era tata”.  

Intra pe www.perfecte.ro si vezi inteviul acordat de Andra!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni