Andra, cel mai inspirat decolteu posibil. Imaginea care i-a fascinat pe fani

Andra, cel mai inspirat decolteu posibil. Imaginea care i-a fascinat pe fani

Andra se numara printre cele mai indragite vedete din showbizul autohton. Cu milioane de fani in Romania si peste hotare, jurata de la Romanii au Talent, impresioneaza la fiecare aparitie in public. 

Mereu atenta la modul in care arata, Andra isi cucereste fanii atat prin piesele pe care le lanseaza, cat si prin numeroasele imagini pe care le publica pe contul sau de Facebook. Vedeta mentine o relatie frumoasa cu toti prietenii sai virtuali, pe care nu uita niciodata sa ii salute si sa ii complimenteze.

Citeste si: Elsa in miniatura: fetita de doar 6 ani care a lasat fara cuvinte juriul. Vezi un moment magic - VIDEO

Intr-una dintre fotografiile publicate recent pe celebra retea de socializare, Andra i-a fascinat pe sustinatori inca de la primele ore ale diminetii. Artista le-a urat tuturor "buna dimineata" postand o imagine in care impresioneaza cu un decolteu sexy. Desi nu a lasat prea mult la vedere, Andra a primit numeroase complimente, iar fotografia a acumulat peste 38 000 de like-uri.  

Pe Andra o vei vedea in curand la PROTV, alaturi de Andi Moisescu, Bebe Cotimanis si Mihaela Radulescu, intr-un nou sezon Romanii au talent.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni