"E o piesa cu un mesaj special si puternic, in care eu cred ca fiecare se poate regasi intr-un fel sau altul. Imi plac mult versurile, sunt sensibile si spun o poveste frumoasa, de suflet. Eu chiar cred ca iubirea schimba tot, schimba suflete, vieti. Cred ca iubirea vindeca rani si implineste oameni. In plus, la nivel muzical, ma bucur ca e o piesa lenta, stiu ca fanii asteptau asta de la mine si ma bucur ca le pot oferi melodia aceasta ca un cadou.", spune Andra despre single.

Citeste si: ACUM E ACUM! Cel mai tare show de divertisment, "Romanii au talent", revine din 19 februarie cu un nou sezon!

Videoclipul e regizat de Alex Ceausu si sustine piesa cu un scenariu original. S-a filmat la Buftea timp de 24 de ore, spune o poveste despre iubire si are un final oarecum neasteptat. Roxana Voloseniuc si Domnica Margescu s-au ocupat de costume, Alex Abagiu a fost responsabil cu partea de make-up si Alexandra Dragan cu partea de hair styling. In cateva scene Andra a adoptat un look inedit, care va surprinde fanii si pe care ea si l-a dorit de multa vreme.Personajul principal masculin e interpretat de actorul Aurelius Surulescu, alaturi de care Andra a mai aparut si in videoclipul “What about us”. Acesta joaca in clip alaturi de Elena, iubita lui si in viata reala. 

 

Sunt fericită să vă prezint teaser-ul noului videoclip! Premieră: Luni, 15 februarie. ❤️ #IubireaSchimbaTot

Posted by Andra on Thursday, February 11, 2016

 

Pregătiți? În câteva zile ... #IubireaSchimbaTot ❤️

Posted by Andra on Tuesday, February 9, 2016