• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra a lansat piesa "Din ceruri ninge alb", care a devenit cea mai cautata piesa de pe YouTube in mai putin de 24 ore

Andra a lansat piesa "Din ceruri ninge alb", care a devenit cea mai cautata piesa de pe YouTube in mai putin de 24 ore

Andra a lansat piesa "Din ceruri ninge alb", care a devenit cea mai cautata piesa de pe YouTube in mai putin de 24 ore

Andra a lansat vineri la ora 18:00 piesa de Craciun “Din ceruri ninge alb” in cadrul emisiunii “La Maruta”. Colindul a devenit cea mai cautata piesa de pe YouTube in mai putin de 24 ore si are deja mai mult de jumatate de milion de vizualizari la doar 2 zile de la lansare.

“Din ceruri ninge alb” este o piesa de iarna insotita de un videoclip regizat de Alex Ceausu care se potriveste perfect cu atmosfera ce ne-a cuprins pe toti in aceasta perioada a anului.

Citeste si: Are doar 6 ani si stie in intregime versurile hitului "Hello". Interpretarea pe care si Adele ar ascultat-o cu placere

Sunt foarte fericita ca va place asa mult piesa mea, Din ceruri ninge alb, care a devenit in mai putin de 24 ore most popular song pe YouTube, adica cea mai cautata piesa in primele ore de la lansare. Inseamna mult pentru mine acest lucru cu atat mai mult cu cat a fost primul videoclip filmat impreuna cu fiul meu. Azi in emisiunea lui Catalin, veti putea vedea un interviu sincer si deschis cu mine si David, fiul meu”, a declarat Andra.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni