Sambata si duminica juratii au fost plini de energie, dar si de emotii, s-au bucurat de toate momentele prezentate pe scena si au avut comentarii savuroase indelung aplaudate de cei din sala. 

Citeste si: Narcis Iustin Ianau, intr-o continua transformare. Cu ce schimbare de look si-a surprins fanii

Andra a fost radianta intr-o tinuta eleganta de culoare neagra din paiete. Cu parul aranjat intr-o coafura lejera, Anda a impresionat publicul prezent in sala la preselectiile pentru sezonul cu numarul sase. 

Zambitoare si dornica sa descopere cat mai multe talente autentice, cantareata a reusit si de aceasta data sa incante audienta. Bucurestenii sunt invitati miercuri si joi la Palatul National al copiilor din Bucuresti, de la ora 11:00 si de la ora 18:00, la ultima runda de preselectii a noului sezon Romanii au talent, pentru a urmari un spectacol incredibil si a-si sustine favoritii in lupta pentru titlul de cel mai talentat roman.

Romanii vor urmari in curand cel de-al saselea sezon al celui mai tare show de divertisment, care va aduce multe surprize si talent autentic desavarsit, numai la PROTV!