Andi Moisescu vrea sa isi obisnuiasca fiii cu victoria: "Uneori iau bataie de la ei"

Andi Moisescu vrea sa isi obisnuiasca fiii cu victoria: "Uneori iau bataie de la ei"

Atunci cand vine vorba despre baietii sai, Andi Moisescu este in stare de orice. Juratul de la "Romanii au talent" are grija sa ii protejeze, dar si sa ii distreze. Se joaca alaturi de ei si accepta chiar sa ia si bataie, doar sa-i vada fericiti.

Din dragoste pentru copii, Andi Moisescu a devenit presedintele unei organizatii dedicate acestora. Prezentatorul TV a demarat o campanie care trage un semnal de alarma asupra consumului de droguri in randul tinerilor, problema de care el a fost ferit in perioada adolescentei.

Andi Moisescu, alaturi de baietii lui, David (7 ani) si Luca (5 ani)



"Pare o fantasma, dar din pacate e una dintre cele mai mari drame. Din fericire pentru mine si generatia mea, noi nu am avut parte de pericolele astea. Pe vremea mea, drogurile nici macar nu existau, drept pentru care nu m-am gandit nicio clipa la ele. Era o notiune pe care nu o cunosteam, nu stiu ce as fi gandit la varsta aia daca stiam de existenta lor. Eu sunt constient ca trebuie sa imi protejez copiii in lumea in care traim, inca din prima clipa in care s-au nascut", a declarat Andi pentru Cancan.ro.

Ca orice tata devotat, Andi Moisescu nu se da in laturi de la nimic atunci cand vine vorba despre baietii sai. Chiar daca asta presupune un efort fizic considerabil.

"Incerc sa le pastrez copiilor mei inocenta copilariei pe care am avut-o si eu, in limitele posibilului. As vrea sa vad copii care nu sunt pasionati de gadget-uri, de tablete si console. Eu am reusit sa ma tin atat de departe de aceste console, incat nu m-am jucat niciodata pana cand nu am facut asta cu ei. Si o fac tocmai pentru a avea un usor control asupra acestui lucru. Cand m-am jucat prima data, am facut febra musculara. Consider jocurile astea chiar bune, atata timp cat avem o masura", crede el.

Juratul de la "Romanii au talent" a dezvaluit ca tot de dragul celor mici accepta chiar sa ia bataie la jocuri. Important este ca micutii sa se simta mereu victoriosi.

"Incercam sa ne jucam in aceeasi echipa. Nu mi se pare un lucru bun sa ne gandim cum sa ii concurez eu pe ei sau ei pe mine. Jucam toti impotriva calculatorului si uneori eu trec in echipa adversa pentru a lua bataie de la ei. Copiii trebuie sa se obisnuiasca mai degraba cu victoriile, decat cu infrangerile!", spune Andi Moisescu.

El si baietii sai nu practica sportul doar pe consolele de jocuri, ci mai ales in aer liber. Ori de cate ori au ocazia, acestia se joaca impreuna in natura sau iau in stapanire partiile de schi, intreaga familie a prezentatorului TV fiind pasionata de acest sport.


VEZI SI GALERIA FOTO DE MAI JOS!


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni