• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andi Moisescu si-a descoperit un nou talent! A cantat in duet cu Andra la show-urile “Romanii au talent” de la Cluj

Andi Moisescu si-a descoperit un nou talent! A cantat in duet cu Andra la show-urile “Romanii au talent” de la Cluj

Andi Moisescu si-a descoperit un nou talent! A cantat in duet cu Andra la show-urile “Romanii au talent” de la Cluj

Dupa succesul din Timisoara si Craiova, show-urile “Romanii au talent” au ajuns si in Ardeal. Teatrul Maghiar de Stat din Cluj a devenit neincapator pentru cei aproape 1000 de ardeleni care au venit sa isi sustina eroii in super show-urile “Romanii au talent”.

Sambata si duminica, talente dintre cele mai diverse s-au perindat prin fata juriului. Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au avut de ales intre cantareti, dansatori, numere de “art latte”, beatbox, magie, dresaj canin sau acrobatie, insa au fost cat se poate de generosi cu “DA”-urile pentru ca si talentul participantilor  a fost pe masura. 

Oameni de toate varstele, de  la copii de 2 ani, pana la pensionari, cu totii au venit sa isi traiasca visul si sa intre in competitia pentru marele premiu de 120.000 de euro. “Clujul ne-a oferit multe surprize si in acest al doilea sezon si sunt convins ca cel putin 2-3 numere de aici le vom revedea si in semifinala”, a declarat Andi Moisescu.

Si de aceasta data, surprizele au venit si din partea juriului. Andi Moisescu si Andra le-au oferit o reprezentatie unica clujenilor aflati in sala. La cererile repetate ale publicului, Andra le-a cantat o melodie populara, acompaniata la tobe de Andi Moisescu. Pe scena a aparut numaidecat si Pavel Bartos, cantand la un trombon, imprumutat de la o fanfara aflata in culise. Pavel a surprins juriul si in momentul in care a venit pe scena cu un sarpe agatat in jurului gatului. Curios sa incerce cate putin din talentul tuturor concurentilor, acesta nu s-a dat in laturi nici de la numarul unor fachiri. Odata ce si-au incheiat prestatia, Pavel a fost curios sa simta pe propria piele atingerea sarpelui. Din fericire, momentul s-a incheiat fara incidente.

La spectacolele din Cluj, juriul show-ului de la Pro Tv a fost rasfatat cu tot felul de cadouri. Un ansamblu folcloric de 75 de persoane venit din Bistrita Nasaud a umplut pupitrul celor trei jurati cu placinte,  colaci si obiecte traditionale. Inainte de a juriza numarul unui concurent, Andra a primit din partea acestuia un trandafir insotit bineinteles de multe complimente.

Urmatoarea oprire a caravanei “Romanii au talent” va fi la Iasi. Moldovenii sunt asteptati la preselectii marti, 13 septembrie, incepand cu ora 10:00, la Hotel Grand Traian din Iasi.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni