Andi Moisescu, o declaratie care ii va soca pe barbatii din Romania

Andi Moisescu, o declaratie care ii va soca pe barbatii din Romania

Lucreaza in media de 20 de ani, insa cu toate acestea crede ca este inca la inceput. Iar in viata personala, marturiseste ca datul cu matura, cu aspiratorul sau spalatul vaselor sunt activitati care il relaxeaza.

"Prefer sa fiu la inceput decat la final", spune Andi amuzat, intr-un interviu, iar urmarind aceste declaratii ai ocazia sa-l descoperi pe juratul "Romanii au talent" in ipostaze in care nu ti l-ai imaginat, poate, pana acum, vorbind despre primele experiente legate de aparitia lui la ProTV. 

"Din punct de vedere vizual, nu a fost cel mai fericit debut. Lucram la ProFM, in radio, acolo unde poti fi one man show si am avut mereu incredere in vocea mea. Dar din punct de vedere vizual, nu a fost cel mai fericit debut – la 'Ora 7 Buna dimineata', alaturi de Florin Calinescu, cand era atat de evidenta diferenta intre noi. Am inteles repede ca asta este alta meserie si, ca sa va dati seama la ce ma refer, dupa a 2-a, a 3-a editie m-am intalnit cu Andreea Esca. Mi-a spus cu toata sinceritatea, ca de altfel si niste prieteni de-ai mei, ca la radio ma asculta,  ", a povestit Andi, cand si-a amintit cu mult umor aceste momente de inceput. 

El a vorbit la fel de deschis si despre viata de familie si despre lucrurile in care crede cu tarie: "Sper sa raman intotdeauna normal, sa dau cu matura, cu aspiratorul. Noi ne impartim sarcinile si cred ca de asta se unesc doi oameni intr-o familie sa se completeze si sa munceasca impreuna". Prezentatorul a adaugat o marturisire ce e posibil sa ii socheze pe multi barbati din Romania: "Spalatul vaselor, sa fac ordine in casa sunt activitati care ma relaxeaza si imi aduc energie atunci cand sunt obosit", spune Andi Moisescu. 

O alta informatie mai putin cunoscuta, dar pe care Andi a dezvaluit-orecent, este aceea ca a facut 7 ani de patinaj viteza de performanta si datorita acestei experiente ii sustine pe copiii lui sa practice cat mai multe sporturi.

Publicul a decis. Cine sunt cei de la Brio Sonores, marii castigatori de la "Romanii au talent", 2014 : VIDEO

Brio Sonores au castigat marele premiu de 120.000 de euro. Revezi cele mai importante momente din finala


Marea finala "Romanii au" talent este disponibila INTEGRAL pe VOYO.RO


Pe de alta parte, multa lume nici nu stia ca Andi Moisescu poate sa cante. Simpaticul jurat de la "Romanii au talent" a uimit cu prezenta lui in  finala "Vocea Romaniei" 2012, unde a facut un super duet alaturi de Julie Mayaya.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni