Andi Moisescu isi retraieste copilaria la Romanii au talent! Vineri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Andi Moisescu isi retraieste copilaria la Romanii au talent! Vineri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Sperante mari i-au dus prin lume, dar visul i-a adus acasa. Acum, imaginatia e libera sa prinda viata! Scena este pregatita pentru Marea Unire a Talentului in cea de-a sasea editie a show-ului suprem, Romanii au talent!

Vineri, de la 20:30, vom spune plini de mandrie ca: Marina Romana are talent! Fanfara Fortelor Navale prezinta saptamana aceasta un moment plin de forta, armonie si ritm, care incanta intreaga sala. Totodata, membrii Fanfarei fac si o demonstratie de folclor si de vals, primita cu multa bucurie de public. Daca juratii sunt invitati pe scena pentru cativa pasi de dans, Smiley si Pavel danseaza in culise, avand drept recuzita un saxofon, insa trec rapid la o hora romaneasca. Fericit sa vada un astfel de numar pe scena Romanii au talent, Andi Moisescu isi aduce aminte de copilarie si spune: ”Eu mi-am retrait copilaria. Eu am fost crescut de bunicii mei, iar bunicul meu a fost colonel in Marina Militara. N-a existat nicio zi in care Fanfara sa se intoarca in garnizoana cantand, iar eu sa n-o insotesc pana la poarta. Asta era o traditie. Ma bucur ca mi-am adus aminte de toate lucrurile astea frumoase.”.

Tot vineri, magia depaseste orice limita si-i tine pe toti cu sufletul la gura, iar concurentii veniti de peste hotare aduc pe scena momente uluitoare prin care demonstreaza inca o data ca Romanii au talent oriunde in lume! 

De peste mari si tari, romanii se intorc acasa pentru a cuceri tara cu aptitudinile lor si pentru a le transforma intr-o adevarata sarbatoare a talentului.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni