Andi Moisescu apasa astazi, de la 20:30, ultimul golden buzz al sezonului #7epic Romanii au talent!

Andi Moisescu apasa astazi, de la 20:30, ultimul golden buzz al sezonului #7epic Romanii au talent!

Dincolo de viata de zi cu zi, oamenii poarta cu ei povesti ascunse. Scena Romanii au talent este locul in care toate dorintele prind viata, iar talentul autentic este prezentat in toate formele sale surprinzatoare! Vinerea aceasta, de la 20:30, vom avea parte de o noua demonstratie de forta, energie, entuziasm, pasiune, frumusete si determinare.

A avut rabdare sapte editii, a asteptat momentul perfect, iar maine asteptarea va lua sfarsit pentru Andi Moisescu! Alege intotdeauna originalitatea, iar acum va alege epic! Juratul va apasa butonul auriu pentru un numar la care nimeni nu se va astepta, unul dintre cele mai originale din acest sezon, un moment care imbina perfect traditia cu elementele moderne. Toata sala va fi in picioare si va aplauda reprezentatia fascinanta. ”Bravo, tata! Asta am vrut sa vad! Anul asta mi-am propus sa nu dau golden buzz pana nu o sa simt ca nu mai pot. Superlativul absolut, e tot ce pot sa spun! Nu pot decat sa ma bucur. Este actul artistic al sezonului!”, va spune incantat Andi, iar Florin va continua, cucerit de momentul de pe scena: ”Inainte de calitate trebuie sa creezi o super emotie si daca ti-a creat o super emotie, arde-l!”.


Tot in cea de-a opta editie a sezonului #7epic Romanii au talent vom vedea patru concurenti care vor cuceri iremediabil publicul cu un numar plin de putere si elemente care taie respiratia. Momentul prezentat va surprinde prin complexitate, gradul ridicat de dificultate si miscari executate perfect. ”E ceva binecuvantat in partea asta de lume, unde pare ca si acceleratia gravitationala e mai blanda.”, va spune Andi. 

Sarituri incredibile, care ating inaltimi greu de imaginat, momente care ii fac pe toti sa danseze, de la juriu, la prezentatori si echipa show-ului, momente pline de efervescenta si putere, demonstratii extraordinare de talent, concurenti care surprind prin aparitie sau care se lasa coplesiti de emotie, toate acestea vor putea fi urmarite maine, de la 20:30, la Romanii au talent!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni