• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andi, Mihaela, Andra si Florin sunt gata sa surprinda romanii in sezonul sapte Romanii au talent! Vineri, de la 20:30

Andi, Mihaela, Andra si Florin sunt gata sa surprinda romanii in sezonul sapte Romanii au talent! Vineri, de la 20:30

Andi, Mihaela, Andra si Florin sunt gata sa surprinda romanii in sezonul sapte Romanii au talent! Vineri, de la 20:30

Mai sunt doar patru zile pana cand vom spune in fiecare vineri, de la 20:30, ca Romanii au talent! Prezentatorii, Smiley si Pavel Bartos, sunt plini de energie, juratii, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, asteapta cu nerabdare sa aleaga eroii sezonului sapte al celui mai tare show de divertisment, iar primii concurenti sunt gata sa urce pe scena care schimba destine si sa cucereasca o tara intreaga.

Juriul Romanii au talent va aduce in acest sezon foarte multe surprize si va incanta telespectatorii cu momente memorabile inca din prima editie.

Andi Moisescu a inceput filmarile pentru noul sezon Romanii au talent atunci cand era in concediu! In prima editie din acest sezon, il vom vedea la munte, in timp ce se afla pe partie, unde isi demonstreaza talentul pe snowboard. 

Tot vineri, telespectatorii vor putea vedea cum arata o zi de filmari Romanii au talent pentru Mihaela Radulescu. Drumul catre masa juratilor porneste chiar din aeroport, apoi in cabina Mihaelei din backstage, unde se pregateste inainte sa intampine cele mai spectaculoase momente de pe scena. 

Andra va incepe sezonul sapte Romanii au talent intr-un mod inedit: pe motocicleta, iar pe Florin Calinescu il vedem inainte de inceputul filmarilor, in mediul confortabil de acasa.

In prima editie vom vedea reactiile incredibile ale juratilor in momentul in care pe scena va avea loc ”un miting aviatic”.

Vineri, de la 20:30, vom vedea cui ii va spune Florin Calinescu: ”Este cel mai concentrat si condensat numar pe care, nu numai l-am vazut, dar aproape ca... te inteleg, pe undeva mi s-a intamplat si mie.” si de ce intreaga sala a izbucnit in hohote de ras atunci cand juratul a facut acest comentariu.

Un concurent cu un talent neobisnuit si surprinzator il va face pe Andi sa intrebe: ”Si-a bagat ficatul in omoplat, unde l-a dus?

Andra si Florin vor incerca sa incadreze un moment prezentat pe scena intr-o anumita categorie, iar Andra va spune convinsa: ”Asta nu e yoga, e bellydance!

Incepand din 17 februarie, in fiecare vineri, de la 20:30, telepectatorii vor urmari un spectacol extraordinar plin de grandoare si autenticitate si vor urmari cum eroii cuceresc Romania in sezonul sapte al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent!

Romanii au talent – Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni