Andi, Mihaela, Andra si Florin Calinescu si-au ocupat locurile la masa juriului Romanii au talent!

Andi, Mihaela, Andra si Florin Calinescu si-au ocupat locurile la masa juriului Romanii au talent!

In acest weekend, Clujul i-a primit cu entuziasm pe cei patru jurati Romanii au talent, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, iar acestia si-au ocupat cu onoare locurile la masa juriului, asteptand sa fie surprinsi de noua generatie de pretendenti la titlul de erou national. 

Smiley si Pavel Bartos au fost, ca de fiecare data, responsabili cu buna dispozitie, reusind sa destinda atmosfera cu umorul si energia lor. 

Pe scena talentelor din Cluj au urcat sambata si duminica magicieni, balerini, contorsionisti, muzicieni, dansatori, majorete, dar si concurenti care au construit roboti, au facut flying yoga, beatbox, popping, parcour sau trial bike. Dinamica dintre jurati a fost savuroasa, iar nu putine au fost momentele in care replicile dintre acestia au facut ca intreaga sala sa rada in hohote.

Show-ul de la Cluj a fost, pentru Florin Calinescu, primul in postura de jurat Romanii au talent. “E o experienta pe care nu aveam cum sa mi-o refuz, pentru ca, in primul rand, e o intalnire cu colegii, incepand cu cei din echipa tehnica si terminand cu colegii din juriu. E foarte important sa ma intalnesc cu niste oameni, de la backstage si pana la frontstage, in care am avut si am eu incredere. Iar faptul ca vad oameni care ma obliga sa fiu cat mai obiectiv cu prestatiile lor, in ideea ca pot accede intr-o etapa superioara a concursului, e iarasi important, trebuie sa stii cum sa ii spui unui om daca are un talent sau nu. Suntem intre prieteni si in echipa, si pe scena.”, a spus acesta.

La Cluj a trebuit sa apelez la un bagaj suplimentar ca sa pot lua cu mine tot ce-am adunat mai bun. Se pare ca 2015 e un an foarte bun pentru talente. S-ar putea sa le fi stimulat si prezenta lui Florin Calinescu la masa juriului, un evident castig, care va face diferenta in noul sezon.”, a spus Andi Moisescu.

Mihaela Radulescu a completat: „Sezonul a inceput ca o sampanie agitata inainte de deschidere! Spumos, efervescent, ametitor, amuzant... Tare bine ne-am mai simtit la Cluj, dar si in noua formula de juriu. Florin a intrat pe teren cu un usor joc de glezne la inceput, de incalzire, dupa care a tras din toate pozitiile la pasele noastre, noi la ale lui! Suntem un juriu de forta, o echipa de senzatie, care va face si anul acesta show-ul cu cea mai mare audienta din Romania”.

Proaspata mamica Andra, a venit la Cluj incarcata de emotii si a declarat: „Preselectiile pentru Romanii au talent m-au readus acasa, in Cluj. Am avut emotii frumoase. Recunosc, Clujul face parte din amintirile mele cele mai interesante si mai frumoase. Am cunoscut iarasi concurenti incredibili, de data asta cu o formula de juriu usor modificata, langa un coleg de banca nou, dar cu o experienta uriasa in televiziune. Telespectatorii vor beneficia de momente extraordinare!”.

In cele doua zile in care au jurizat cei mai talentati clujeni, cei patru, alaturi de Smiley si Pavel Bartos, au fost impresionati de momentele prezentate pe scena! Totul a culminat cand Florin Calinescu a apasat Golden Buzz-ul, butonul auriu care a trimis un concurent direct in semifinalele Romanii au talent! Momentul a fost unul atat de emotionant, incat intreaga sala a lacrimat, iar decizia lui Florin Calinescu a fost aplaudata indelung.

Romanii talentati, care isi doresc sa ii vada intreaga tara, sunt invitati sa participe la preselectiile Romanii au talent si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului de 2.000 de euro. Caravana Romanii au talent continua astazi,  20 octombrie la Chisinau, la hotel Codru, la Craiova, pe 28 octombrie, la Casa de Cultura a Studentilor, iar ultima oprire a caravanei va fi la Iasi, pe 4 noiembrie, la hotel Unirea. Toate auditiile din cele trei orase vor incepe la ora 09:00.

Cel de-al saselea sezon Romanii au talent invita participantii sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din tara.

Romanii au talent – Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni