• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Al patrulea golden buzz va fi apasat ASTAZI la Romanii au talent pentru un concurent care-i va ucide pe jurati!

Al patrulea golden buzz va fi apasat ASTAZI la Romanii au talent pentru un concurent care-i va ucide pe jurati!

Al patrulea golden buzz va fi apasat ASTAZI la Romanii au talent pentru un concurent care-i va ucide pe jurati!

Al patrulea golden buzz al sezonului #7epic Romanii au talent va fi apasat maine seara! Juratii, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, si gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, se vor intrece in replici extrem de amuzante, vor analiza atent fiecare talent care va urca pe scena si vor avea parte de surprize din partea concurentilor.

In cea de-a cincea editie a celui mai tare show de divertisment vom urmari momente fabuloase de canto, dans, beatbox, patinaj pe role, magie sau flair bartending si vom avea parte de multa gratie, energie si distractie la cote maxime. Tot maine seara vom asista la o discutie foarte serioasa intre Mihaela si Florin, care are ca tema sariturile... de tot felul.

Sapte dintre momentele din cea de-a cincea editie Romanii au talent

• Un concurent care si-a mai incercat norocul la Romanii au talent va urca vinerea aceasta pe scena cu un moment imbunatatit si foarte hotarat sa obtina 4 DA. ”E destul de interesant ce am vazut eu, ce am auzit inca ma bantuie si ma framanta. De ce esti asa de concentrat si de serios?”, ii va spune nedumerit Florin Calinescu, incercand sa inteleaga talentul tanarului.

• Viorel talent revine la Romanii au talent! O surpriza de nedescris pentru jurati! Concurentul ii surprinde cu numarul pregatit si cu energia cu care va urca pe scena. Pentru prima data, Andi se va urca pe masa juriului si va dansa, iar sala va fi in delir. Cand a aflat ca Viorel va veni la preselectii, nici Razvan Fodor nu s-a putut abtine si a mers in culise, sa vada de aproape fenomenul, insa concluzia lui Viorel va fi: ”Mihaela a fost cea mai criminala femeie si exploziva!”.

• Un moment incredibil de forta ii va uimi pe toti cei din sala. Un concurent cu un trup perfect va executa impecabil elemente extrem de dificile si ii va face pe jurati sa spuna in repetate randuri: ”Vai de capul meu! Deci, e cam bun... si frumos, si bun! Ufff... Tot numarul m-am uitat pe fundul tau... Vreau sa vad ce scrie! Hai sa terminam mai repede, ma deprima!”.

• Un alt moment surprinzator va fi prezentat maine seara de un concurent care isi va etala talentul intr-un mod inedit. ”Am zis amandoua ca vei face striptease, asa se vedea din spate. Incepi un dans la propria bara...”, vor spune juratii. Despre ce numar este vorba, vom vedea vineri, de la 20:30. 

• Omul si vioara sau scripcarul de pe acoperis. Cu un look interesant si foarte multa modestie, un concurent va reusi sa-i vrajeasca pe jurati cu momentul sau si va crea o stare de plutire in intreaga sala, iar cu aceasta ocazie va fi reinventat conceptul de „piele de gaina”. ”Trebuie sa spun ca au trecut multe viori aici pe scena, dar niciuna nu a sunat asa cum a sunat vioara asta a ta. Esti mai preus de cuvinte si de voturi.”, va spune Andi, fascinat de reprezentatie. 

• Dans pe role! Un moment inedit, plin de pasiune, doi concurenti frumosi care se potrivesc perfect, costume spectaculoase, miscari incredibile, piruete, sarituri si foarte mult echilibru. ”Ma, dar frumoase sunt moldovencele!”, va spune Smiley. ”Iata cum din mititelu’ puteti sa faceti un moment maricelu’. Sunteti si cascadori si artisti si asa mai departe...”. Datorita acestui moment, Andi va face o marturisire care ii va surprinde pe toti. 

• Un concurent va veni cu ganduri pasnice la Romanii au talent si nu se va asteapta la ce va urma. Va reusi sa creeze un moment vibrant, iar juriul va spune: ”Ce diliu e, frate!”. Va fi unul dintre cele mai surprinzatoare momente din show! Juratii vor fi socati si vor repeta: ”Nu se poate, nu se poate, nu se poate! Ce ai facut? Bravo, ne-ai ucis! Nu banuiam ca la o astfel de aparitie o sa-mi creezi o astfel de emotie”. il vom vedea pe unul dintre jurati asa cum nu l-am mai vazut pana acum si ii va lasa pe toti fara cuvinte cand va apasa butonul auriu.

Cea de-a cincea editie Romanii au talent ne va aduce un spectacol fascinant, plin de dinamism, un mix perfect de talent, care ne va trece rapid de la emotie la amuzament si de la o stare de visare la momente pline de energie. 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni