Al nouălea Golden Buzz. Mihai Petre, uluit de dansul acrobatic al Duo MainTenanT

Vineri seara, Mihai Petre a dat cel de-al nouălea Golden Buzz al sezonului cu numărul 10 ”Românii au talent” unui cuplu de dansatori: ”Un singur lucru mai e de spus despre cuplul perfect”.

Vineri seara, trupa Duo MainTenanT, formată din artiștii francezi Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard, a lăsat cu gura căscată atât juriul cât și publicului, într-un număr de dans acrobatic aproape divin.

”Dacă perfecțiunea există, voi sigur ați întâlnit-o. Și ați aflat secretul”, a spus, la final, Andi, iar Andra a adăugat: ”Voi ați fost un 10 perfect pentru mine”.

Mihai Petre nu a mai avut de spus decât atât: ”Cuplul perfect”, înainte de a apăsa butonul auriu.

În 2010, Duo MainTenanT au participat la France’s Got Talent și au ieșit pe locul 6 overall. Apoi, în 2019, Ludivine și Nicolas au participat și la America’s Got Talent, unde au primit patru DA. Momentul lor este considerat unul dintre cele mai senzuale din istoria emisiunii - edița americană. 

Cei doi formează un cuplu și în viața reală, nu doar pe scenă, și au împreună doi copii, de 1 și 2 ani. 

Ludivine este fostă gimnastă și a câștigat prima medalie din istoria gimnasticii Franței la un Campionat Mondial, după ce s-a antrenat cu românii Sergiu și Tatiana Popa și coregrafa, tot româncă, Adriana Pop. 

Urmăriți, mai jos, un interviu video cu Ludivine și Nicolas, special pentru protvplus.ro

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni