Afla mai multe despre trupa Titanii Funky Fresh, de la Romanii au talent

Afla mai multe despre trupa Titanii Funky Fresh, de la Romanii au talent

Trupa Titanii Funky Fresh au lasat juriul si mai ales pe temutul Mihai Petre cu gura deschisa dupa ce si-au prezentat dansul in cea de-a cincea editie “Romanii au talent”, astfel ei au fost desemnati sa mearga mai departe in acest concurs a carui miza este de 120.000 euro.

Doru A.K.A. Peckichu
Este nascut pe 25 iulie 1983 in Bucuresti, are doi frati si o sora mai mare. Tatal lui este somer si are probleme grave cu sanatatea, iar mama lui nu mai este printre noi din septembrie 2009, dupa multe luni de suferinta din cauza bolii cu care s-a luptat. In cea mai grea incercare din viata sa de pana acum colegii sai de trupa i-au fost alaturi si au suferit impreuna cu el. Parintii sai au incercat sa ii ofere tot ce le-a stat in putinta din toate punctele de vedere, lipsa banilor fiind pe deplin compensata de dragostea si educatia buna pe care a primit-o de acasa, anii de scoala fiind si ei putini la numar datorita faptului ca a fost nevoie de inca un venit in familie.

In prezent isi castiga existenta pe cat se poate predand la o sala de dans. Pentru el colegii sai de trupa sunt si prieteni si parinti, fiindu-i alaturi cu tot sufletul si la bine si la rau, indrumandu-l spre viata mai buna pe care o merita.
 Dansul pentru el, ca si pentru fiecare dintre membrii Titanii Funky Fresh, este strans legat de relatia profunda pe care o are cu colegii sai, este oaza sa de liniste.

Primul lui contact cu dansul sau mai bine zis prima oara cand a realizat ca asta este ce vrea sa faca pe mai departe, a fost in anul 2003 atunci cand a urcat pe scena alaturi de Victor, cu toate ca i-au tremurat genunchii din cauza emotiilor. Colegii sai il admira foarte mult pentru ca, cu toate ca i-a fost nespus de greu dupa ce mama sa a murit, a fost si este puternic si plin de speranta pentru viitor.

Porecla de Peckichu a dobandit-o de la Dana si Victor deoarece obisnuieste sa latre precum cateii de talie mica, spre amuzamentul celor din jur, si atunci din numele a doua rase de caini mici si anume Peckinez si Chiuaua a rezultat Peckichu. Din punct de vedere al stilului de dans este pe aceeasi lungime de unda cu Hammer, amandoi abordand segmentul Freestyle, adica o combinatie de miscari din toate stilurile prezente in categoria de street-dance.
 
Ionut A.K.A. Hammer

S-a nascut la Vaslui  pe data de 13 martie 1988, are doi frati si doua surori mai mari iar parintii sai sunt pensionari. S-a apucat de dans dupa ce a vazut videoclipul trupei Simplu "Oare stii", preferatul lui fiind Francezu'. A invatat primii lui pasi de la fratele sau, caruia ii place foarte mult sa danseze. Apoi alaturi de niste prieteni a format prima lui trupa de dans evoluand alaturi de acestia si formandu-se usor usor ca si dansator. Pe parcursul evolutiei sale a fost influentat si de un prieten foarte drag lui care era de asemenea  dansator si care l-a sustinut in ideea de a-si urma visul si de a pleca in Bucuresti sa-si incerce norocul.

In 2008 a venit in Bucuresti cu un ghiozdan in spate si cu dorinta de a reusi sa danseze pe "scene mari". La foarte putin timp dupa a intrat in trupa Blockbusters evoluand in cateva spectacole alaturi de acestia. Dar la un an dupa i-a cunoscut pe cei de la Titanii Funky Fresh de care citez : "era indragostit", care, in scurt timp l-au "adoptat". Pe langa dans isi mai doreste sa termine o faculate, dar inca nu s-a hotarat la care sa se inscrie.
 
In prezent locuieste alaturi de Dana si Victor. Trupa reprezinta pentru el o a doua familie alaturi de care se simte foarte fericit si implinit. Porecla sa a plecat de la fratele sau, care era un mare fan MC Hammer si care dansa si el.
 
 
Victor A.K.A. Chill Pop

 Este nascut in Zodia Scopionului pe data de 31.10.1984 la ora 17:00, adica de Halloween. Mama sa este de profesie artist plastic iar unchiul sau este de profesie dansator, dar in prezent are o firma de curierat in Italia.

Victor are o mama foarte moderna, care l-a sustinut mereu si il sustine in continuare sa danseze, este fanul lui numarul 1. El a avut o influenta imensa asupra lui Doru si a Danutei, el invatandu-i pasii de baza de Hip-Hop, Locking si Poppin' , invatandu-i istoria acestor stiluri de dans si fiind alaturi de ei prin nenumarate  incurajari . A fost de asemenea o influenta pozitiva si asupra lui Hammer, care a evoluat foarte mult de cand danseaza alaturi de el si colegii sai.

Victor pune in scena o combinatie incredibila de miscari foarte frumoase imbinate elegant si energic pe muzica.
 
Porecla sa "Chill Pop" a primit-o de la iubita sa, Danuta (Lockid) care s-a gandit ca il  reprezinta perfect datorita felului sau de a fi foarte calm si datorita stilului care il caracterizeaza cel mai bine si anume Poppin'.
 
Danuta A.K.A. Lockid

Se mandreste ca este nascuta in zodia Scorpionului pe data de 10.11.1985. Mama sa este de profesie inginer si are o sora mai mare.

Prima oara cand a realizat ca dansul, ca mod de viata este acel ceva care a simtit tot timpul ca-i lipseste a fost la varsta de 20 de ani, cand s-a apucat de salsa. Apoi, dupa ce ea si Victor s-au indragostit unul de celalalt, a descoperit un stil nou de muzica si de dans pentru ea, care a fascinat-o din prima clipa.

Din acel moment nu si-a mai putut imagina viata fara Locking. Ii este foarte recunoscatoare lui Victor pentru ca a invatat-o acest stil de dans si lui Doru ca a sustinut-o inca de la bun inceput. Numele de Lockid i se potriveste de minune pentru ca este atat de optimista incat majoritatea o cred putin copilaroasa, iar Lock provine de la stilul de dans pe care il iubeste.
 
DANA si VICTOR

S-au cunoscut in 2001 la o petrecere, cand Victor a venit la ea si i-a spus ca ii place cum danseaza. De atunci s-au inteles tot timpul foarte bine, cu toate ca nu se vedeau foarte des.

Dupa 6 ani de cand s-au cunoscut, Victor a reusit s-o “cucereasca” pe Dana si din vara anului 2007 sunt impreuna. In momentul in care danseaza simt o legatura si mai profunda intre ei, fiecare pas simbolizand povestea lor. Amandoi iubesc foarte mult animalele, cei trei motanei ai lor fiind inca un motiv de bucurie atunci cand ajung acasa.

Intra pe romaniiautalent.protv.ro si vezi cum au dansat!


 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni