Afla cum si-a petrecut vacanta de vara Mihai Petre! FOTO

<span>Afla cum si-a petrecut vacanta de vara Mihai Petre! FOTO </span>

Mihai Petre, unul dintre juratii show-urilor “Romanii au talent” si “Dansez pentru tine” de la ProTV, si-a petrecut o parte din vacanta de vara in Polonia, acasa la parintii sotiei sale, Elwira.

 “Au fost 9 zile de relaxare totala, in care am facut foarte mult sport si ne-am propus sa ne odihnim. Si am reusit!”, povesteste Mihai. In fiecare dimineata cei doi isi incepeau programul alergand, iar apoi continuau cu drumetii prin padure.

“A fost o vacanta in care am mers foarte mult cu bicicleta. Erau niste trasee foarte bune de mountin bike de care am profitat din plin. Tot cu bicicleta am ajuns si la mare. Am pedalat 20 de kilometri, iar cand am ajuns pe plaja am adormit instant sub un soare puternic. Partea mai putin placuta a fost ca trebuia sa mai pedalez inca 20 de kilometri pentru a ma intoarce acasa”
, a mai povestit Mihai

Bucataria poloneza  este una din preferatele lui Mihai, asa ca acesta a profitat de vacanta pentru a gusta cat mai multe specialitati. “Preferatii mei sunt peirogi, un fel de coltunasi cu branza sau carne. Mama si bunica Elwirei sunt specialiste in asta, asa ca am fost un norocos”, a mai povestit el. Cei doi au in plan o noua vacanta, in Grecia sau Italia, insa deocamdata timpul lor este ocupat de scoala de dans, cantonamente si concursuri ale elevilor lor.

“Aveam nevoie de o perioada de odihna, dupa un an atat de plin. In plus, trebuie sa fiu gata ca din luna august sa trec din nou la pupitrul “Romanii au talent”, la preselectiile pentru emisiune. Abia astept sa inceapa o noua runda de talente!”, a mai adaugat Mihai.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni