Momente INCREDIBILE si invitati speciali in prima editie LIVE "Romanii au talent"

Momente INCREDIBILE si invitati speciali in <span style="color:#f00;">prima editie LIVE "Romanii au talent"</span>

Show-ul a fost LIVE pe voyo.ro.

In prima dintre editiile live ale show-ului, invitati speciali vor fi Adrian Tutu, castigatorul primului sezon al emisiunii si Narcis Iustin Ianau, una din marile revelatii de la “Romanii au talent”.

Acestia revin pe scena care i-a consacrat de aceasta data in calitate de invitati, pregatind momente speciale pentru cei de acasa.


In aceasta prima semifinala, pe scena vor urca cantareti (Constanta Cobzariu, Fieraru Cristian si Loredana, Aflat Carol si chitaristul Munteanu Alexandru), dansatori (Aset Crew, Aven Amentza, Keep the vibe alive), numere de magie (Trio Magic), de sculptura in gheata (Iulian Tanase – IceArt), de acrobatie (X-treme Brothers), de comedie (Grupul O.Z.N cu Masterred) si mobilitate (Toderica Mihai).

Facebook.com/Romaniiautalent 

La fel ca si in primul sezon, regulile concursului sunt aceleasi: dintre cei 12 concurenti prezenti in fiecare semifinala, doar trei vor ajunge in marea finala de pe 11 mai. Cei care vor decide sunt atat publicul cat si juriul. In urma voturilor telespectatorilor, se va face un top 4 al primilor clasati.

Doi dintre ei vor merge direct in etapa urmatoare, iar juriul va alege inca un finalist dintre cei clasati pe locurile 3 si 4. Asadar, in marea finala 15 concurenti se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de Euro si titlul de cel mai talentat roman al tarii. 

Decorul in care se vor desfasura semifinalele si finala este montat in cel mai mare studio din Buftea, cu o inaltime de peste 15 metri. Elementul care il diferentiaza de ce s-a construit pana acum este un ecran imens de circa 40 de metri patrati, ecran de tip cortina care se poate separa in 3 parti diferite. De asemenea, gradenele vor permite accesul unui public de doua ori mai numeros fata de primul sezon!

Vezi aici lista completa a semifinalistilor. 

Show-ul Romanii au talent e integral pe Voyo.ro. Click aici


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni