Faima pe care a obtinut-o artistul i-a adus si ocazia de a face cunostinta cu cantareti consacrati de la noi sau cu tinere artiste. De exemplu Xonia, alaturi de care Adrian Tutu a colaborat pentru melodia "Averi de sentimente" si cu care a mers chiar si in cateva concerte.

Tanarul a reusit sa impresioneze audienta si juriul cu talentul si povestea sa de viata. Adorat de unii si contestat de altii, Adrian Tutu nu s-a dat batut si a tinut ca visul sau de a deveni un artist hip-hop de succes sa devina realitate. Premiul castigat la competitia talentelor l-a investit aproape integral in cariera sa, iar la scurt timp a inceput sa-si lanseze primele melodii.Odata cu lansarea sa pe piata muzicii din Romania, Adrian Tutu si-a schimbat dramatic si infatisarea. A inceput sa mearga des la sala, s-a tuns, si-a pus cercei si a adoptat un stil vestimentar de rapper autentic, complet diferit fata de cum se prezenta la preselectiile "Romanii au Talent".

Cu o melodie dedicata tuturor romanilor, Adrian Tutu a castigat in anul 2011 inimile telespectatorilor, dar si voturile acestora, fiind pe primul loc si plecand acasa cu trofeul "Romanii au talent", dar si cu marele premiu de 120.000 de euro.