Adrian Tutu isi scoate album la sfarsitul verii. Vezi ce piese o sa contina!

Adrian Tutu isi scoate album la sfarsitul verii. Vezi ce piese o sa contina!

Adrian Tutu, cel mai asteptat proiect al anului, a semnat cu MediaPro Music si urmeaza sa lanseze un nou single. Castigatorul show-ului “Romanii au talent” de la Pro TV, pregateste si un material discografic pentru care a intrat déjà in studiourile de inregistrari si care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul acestei veri.

Adrian s-a nascut pe data de 11 martie 1992 in Bucuresti, iar la varsta de patru ani s-a mutat impreuna cu familia la Focsani. Dar viata l-a readus in Bucuresti unde tot ceea ce si-a dorit dintotdeauna incepe cu pasi marunti sa devina realitate. Acum are sansa sa fie in fata unui public caruia sa ii poata transmite un mesaj prin muzica.

“Sunt fericit ca pot face urmatorul pas alaturi de MediaPro Music si sper sa nu-i dezamagesc pe cei care au avut si au incredere in mine. Prima piesa la care m-am gandit este pentru cei din noua generatie, dar piesele de pe album vor fi dedicate tuturor. Sunt la fel de nerabdator ca si voi sa lansez in primul rand single-ul si apoi albumul. Sper ca veti fi alaturi de mine si imi doresc sa fac treaba buna in continuare”
, a declarat Adrian Tutu.
 
Artistul compune si canta melodii rap inca de cand a ramas orfan, acesta scriind prima sa piesa in memoria parintilor.

Publicul a primit foarte bine compozitiile sale proprii prezentate in cadrul concursului “Romanii au talent”, `E Evident` si `Iubiti-va Parintii`, recunoastere ce l-a ajutat pe Adrian sa fie tot mai increzator in talentul si viitorul sau. Adrian se bucura de o sustinere notabila si in mediul online, unde are o comunitate numeroasa de admiratori, in special tineri din generatia sa.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni