• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Adrian Tutu e complet transformat. Cat de mult s-a schimbat artistul de cand a castigat primul sezon "Romanii au Talent"

Adrian Tutu e complet transformat. Cat de mult s-a schimbat artistul de cand a castigat primul sezon "Romanii au Talent"

Adrian Tutu e complet transformat. Cat de mult s-a schimbat artistul de cand a castigat primul sezon "Romanii au Talent"

A devenit cunoscut intregii tari dupa ce a iesit castigatorul primului sezon al emisiunii "Romanii au talent", iar de atunci Adrian Tutu a inceput sa se preocupe de o cariera in muzica.

Faima pe care a obtinut-o artistul i-a adus si ocazia de a face cunostinta cu cantareti consacrati de la noi sau cu tinere artiste. Ca de exemplu Xonia, alaturi de care Adrian Tutu a colaborat pentru melodia "Averi de sentimente" si cu care merge adeseori in concerte.

AZI, de la 20:30, la PROTV ai o noua editie "Romanii au talent"!

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Acum, fostul castigator de la "Romanii au talent" pune la cale o noua colaborare de succes alaturi de Ana Baniciu, membra trupei LaLa Band. Piesa a aparut in urma cu ceva timp pe Youtube, iar de atunci artistul o promoveaza intesn pe site-urile de socializare.

Cei care au ascultat deja piesa s-au bucurat sa ii asculte impreuna pe cei doi, iar cei mai multi au apreciat versurile melodiei si au marturisit ca ii bucura faptul ca artistul este fericit, iar cariera lui are un traseu atat de frumos.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni